...alebo napríklad tá úžasná chvíľa, keď predo mnou na stole v obývačke leží tanier s 2 druhmi šunky, salámou, lahodným syrom a horčicou...a vedľa taniera 2 rožky. Pozerám televízor, dosť známu talkshow AB, a zrazu zaregistrujem zvuk dažďa šíriaci sa z vonku. Začnem jesť to super jedlo, sem tam sa jemne pousmejem na nejakom vtipe z TV a pri srdci ma hreje pocit, že vonku je búrka, fúka vietor, teplota tiež nie je veľmi vysoká ale mne sa doma, za oknom nič nemôže stať. A užívam si tú úžasnú chvíľu doma. Na mieste kde mi nič nehrozí a je mi tu dobre..no bohužiaľ len keď som sám doma. Inač ja to samá hádka. Takéto chvíle milujem.

Ale ešte viac tie, keď mám zlú náladu, sedím mrzutý na posteli, trápim sa niekedy dosť hlúpymi problémami, aj keď si to vtedy neuvedomujem. Vtedy ma zvyčajne napadne pustiť si hudbu. Niečo pomalé, najskôr nejaký černošský blues. A v tom, keď dohrá tá smutná pomalá pesnička, ten super náhodný výber v prehrávači si vyberie, čistou náhodou, takú pesničku, ktorú som potreboval. Niečo ako "Shine On Your Crazy Diamond part 1" od Pink Floyd, kde je pomalý začiatok a pomaly sa to dostane do toho najlepšieho. Vtedy mi neostane nič iné len sa usmievať a užívať si tú nádhernú, úžasnú, prekrásnu a ešte neviem akú hudbu. A potom príde ešte veselšia pesnička a zrau mám fájn náladu. Milujem tú silu hudby. Čo to so mou dokáže spraviť. Preto som si z tých všetkých činností, ktoré na svete existujú vybral práve hru na gitare. Hodiny strávené v skúšobni mi dokáže nahradiť máločo.

 Blog
Komentuj
 fotka
silversun  5. 8. 2011 22:46
by si sa divil, aké veci sa stanú človeku, len tak sediacemu na gauči.

napríklad mu spadne horčica na tepláky. a že to človek vie byť z toho dosť na vetvy. keď má horčicou pokydaný domáci úbor. (ali ibn rachid šuviks)
 fotka
mementomori  17. 4. 2012 00:34
a viac písať nebudeš?
 fotka
marteno  17. 4. 2012 09:54
A mám?
 fotka
antifunebracka  12. 9. 2012 16:12
pacil sa mi ten 1. odsek. aj to, ze vies najst krasu v zmare. este pis
Napíš svoj komentár