Milí čitatelia, máme tu prvú ženu v našej novej rubrike!
Trochu netradične v štýle rozprávok starej matere a pre efekt v minulom čase. Prajeme príjemné čítanie! Vaša redakcia.



STRUČNÁ CHARAKTERISTIKA:
Sadnite si, deti moje, na hromádku, rozpoviem vám rozprávočku krátku. Krátku preto, lebo si viac nechcem koledovať a na hromádku preto, že sa to pekne rýmuje.

Kde bolo, tam bolo, bolo jedno dievčatko, ktoré sa volalo Sorayka. Bývala striedavo v metropole Východu a v českej dedine blízko Krna, odrezanej od akejkoľvek krčmy alebo zdroja jedla. A preto, keď nemala čo robiť, trávila čas na Birdzi. Bolo to veľmi dobré a milé dievčatko (ovšem, kým ju niekto nenasral), ale malo jeden malý a smutný problém – myslelo si o sebe, že nevie kresliť. Raz nakreslila také pekné autíčko že ,ale neprestala si to o sebe myslieť. Až jedného dňa...
...ten deň som, deti moje, ešte nezaregistrovala, tak pokiaľ sa niečo zmení, tak dopíšem

Sorayka, keďže bola dobré dievčatko, mala rada zvieratká. Vystriedalo sa u nej niekoľko desiatok psíkov, ona sa vystriedala pri niekoľkých desiatkach koňoch a dokonca, deti moje, jazdila aj na Pegasovi! Keďže nemala kam dať vlky a kosatky, ktoré sa jej páčia, dala si ich na Birdz webku. Jedného dňa bola v jednej nemenovanej dedinke blízko mojej rodnej vlasti moderovať barely a bola tam za westernového hrdinu, deti moje!

Raz sa Sorayka zoznámila s krásnym a príťažlivým Arabom Falcom a hneď si padli do oka. Zažili spolu nejedno dobrodružstvo, ale toto je rozprávka, nie telenovela, deti moje.

Naša Sorayka sa aj veľa učila, pretože mala na výške profesora, ktorému sa nepáčili stručné a vecné odpovede, a slintal len po omáčkach (týmto dúfam, deti moje, že dotyčný pán nie je zaregistrovaný na Birdzi).

Neveríte, deti moje? Ja to dievčatko poznám, dokonca máme niekoľko spoločných známych, ktorý by vám dosvedčili, že pravdu vravím. Ale ak stále neveríte, napíšte jej, alebo...18.2. máme stretko v Žiline → ktoré sa bude musieť preložiť alebo zrušiť

Milí čitatelia, upozorňujeme Vás, že naše články z rubriky „Spoznávame kamarátov na Birdzi“ nemapujú celý život a presné správanie danej osoby. Sú len malou reklamnou časťou a obsahujú náhodné informácie, čo slina na jazyk priniesla. Pre bližšie spoznanie danej osoby prosím kontaktujte osobu samotnú.

 Blog
Komentuj
 fotka
soraya  31. 1. 2012 14:33
len podotýkam, že to stretko budem musieť zrušiť, alebo presunúť



ináč krásne, ďakujem, taká milá rozprávočka



(a som ti hovorila, že to bude mať menej hviezd ako vast a heat! )
 fotka
marleymt  31. 1. 2012 14:38
@soraya upravené

a naša reakcia je rada, že sa vám páči

ale to nemôžeš posudzovať takto, toto je u len hodinu!!! (týmto naša redakcia zároveň prosí o pridanie hviezdičiek, aby sa hlavná postava tohto článku necítila diskriminovaná a nám sa zvýšilo tajné číslo ďakujeme
 fotka
igilik  31. 1. 2012 19:39
Túto rubriku by mohol Tomáš zaradiť na tú lištu kde sú blogy, fórum, foto, nástenka, ...

Skvelé, pútavé, tak sa to má robiť
 fotka
greenbunny  7. 2. 2012 23:25
gj!!
Napíš svoj komentár