Milí čitatelia, toto, čo sa vám chystáme ponúknuť dnes, sme tu ešte nemali. Naša redakcia (po predošlom rozhovore ju tvorí jeden ustráchaný reportér) sa zoznámila s jedným normálnym, fajn chalanom. Pôvodne sme chceli klásť také otázky, aby z toho bola sranda, ale ako áno, ako nie, tak sa nám zo vrtlo na povedzme, vážne témy. Vyberieme z nich len niektoré, pretože cieľom našich príspevkov je, aby sme vzbudili vás záujem o tých, o ktorých tu na Birdzi skoro ani nevieme (alebo vieme až príliš). Tak teda, na úvod jedna pesnička a potom krátky šťavnatý zostrih návštevy nášho redaktora u Tomáša:

Redaktor: Môžem si sadnúť?

Tomáš: Nech sa páči, posaďte sa.

Redaktor: Ako sa máš? (To je základná otázka, ktorú redaktor vypotil zrejme preto, lebo bol v rozpakoch z charizmy tuto mladého muža )

Tomáš: Ja sa mám vždy dobre, aj keď som chorý a horúčky sa šplhajú na 40 stupňov, tak sa mám dobre

Redaktor: To je super, aj my by sme si prosili do redakcie taký optimizmus! (Bohužiaľ, po predchádzajúcom rozhovore naša redakcia optimizmom príliš neoplýva).

(po pár minútovej pauze nášho redaktora očividne upútalo niečo na stole)

Redaktor: Jéj, čo to tam máš?

Tomáš: Čo konkrétne myslíte? Je tam lampa, počítač s reprákmi, bloky na písanie a perá v kockatej nádobe.
(ako poznám nášho redaktora – v tejto situácii vlastne seba, tak ho zrejme zaujalo všetko naraz...ale to by bolo na dlhý rozhovor. Presuňme sa teraz radšej na nejakú vážnejšiu tému)

Redaktor (po preštudovaní záujmov a koníčkov nášho hosťa): Tiež máš pocit, že mnohí dnešní mladí ľudia považujú turistiku za trest?

Tomáš: Áno. Je to jednoducho chrípka dnešného sveta - mnohí mladí ľudia chodia radšej na kúpaliská (keby na kúpaliská, to by bolo ešte fajn, poznámka redakcie), diskotéky, alebo len sedia pri počítači, a pritom zabúdajú na všetko pekné, čo ešte máme a čo nám na Slovensku ostalo, je to poľutovania hodné, že si nevšímajú krásy Slovenska.

Redaktor: Keby si si mohol vybrať tri veci, ktoré by si na svete mohol zmeniť (ale nepýtam sa ako), tak ktoré by to boli? (musí byť predsa aj jedna otázka hodná Birdz fóra)

Tomáš: Tak určite (z neho bude hokejista! poznámka redakcie) prvá vec, ktorú by som zmenil, by bolo to, aby mali všetci právo na vzdelanie – aj v krajinách, kde toto právo nemajú, ako napr. moslimské ženy v moslimských štátoch. Je to alarmujúce, čoho sú ľudia schopní a svet s tým nič nerobí. Ako druhú vec by som zmenil to, aby Slovensko malo viac aktivít pre mládež , napríklad nejaké združenia mládeže, alebo diskotéky určené výnimočne len pre teenegerov.

Tretiu vec, milí čitatelia, sme vynechali zámerne, pretože keby sme vám ju prezradili, nebolo by to také napínavé (tým nemyslím, že by vás z toho napínalo!) ako teraz. Ak chcete zistiť tretiu vec, čo by náš vzácny hosť na svete zmenil, kľudne mu napíšte. Ak chcete niečo zmeniť na našej redakcii, nebodaj sa pridať, napíšte mne (alebo ak ste leniví kliknúť na tú obálku, tak pokojne aj do komentu).

Na záver len dodávam záverečný dodatok nášho hosťa, že bojuje za svetový mier a môj vlastný dodatok, že toto je naozaj už koniec príspevku. (Vlastne ešte nie, ešte varovanie). Tešíme sa nabudúce!


Milí čitatelia, upozorňujeme Vás, že naše články z rubriky „Spoznávame kamarátov na Birdzi“ nemapujú celý život a presné správanie danej osoby. Sú len malou reklamnou časťou a obsahujú náhodné informácie, čo slina na jazyk priniesla. Pre bližšie spoznanie danej osoby prosím kontaktujte osobu samotnú.

 Blog
Komentuj
 fotka
cool1223boy  12. 9. 2012 16:45
Bolo mi potešením odpovedať na vaše otázky,krásna pani redaktorka
 fotka
marleymt  12. 9. 2012 16:48
@cool1223boy neprezrádzaj o našich redaktoroch akí sme krásni, potom budeme mať plno

ale teší nás vaše potešenie
 fotka
sugy1  12. 9. 2012 17:28
prečo ste ešte neposkytli interview s víťazom súťaže o najpopulárnejšieho birdzáka?
Napíš svoj komentár