Sedím tu a zdieľam samotu sama so sebou. V takýchto chvíľach mám možnosť aspoň na chvíľu sa v myšlienkach preniesť do doby, keď som bola šťastná... Keď som bola s Tebou..

Vtedy som si to neuvedomovala, ale teraz, s odstupom času, môžem tie chvíle nazvať najkrajšími v mojom živote. Viem, zničila som ich pod vplyvom vlastnej sebeckosti.. Myslela som, že môže existovať niečo krajšie a zaslepená vidinou som všetko bezcitne hodila za hlavu.. A prišla som len na jedno- NEEXISTUJE! Neexistuje nič a nikto na svete lepší, ako si TY.. Stálo ma to veľa prebdených nocí, veľa sĺz.. No som si istá, že si ten pravý, že s tebou chcem prežiť zvyšok života, nech je akýkoľvek.

Spomínam si na to, že si bol stále pri mne, keď som bola šťastná a mala som všetko, no aj vtedy, keď mi bolo najhoršie.. Podporil si ma vo všetkom, čo som robila.. Bol si mojou hnacou silou.. Spomínam si, ako si sa o mňa staral, keď som bola chorá.. Ako si mi varil čaj a prikrýval si ma, aby som čo najskôr vyzdravela.. Spomínam si aj na tú iskru v Tvojich očiach, vždy keď si ma videl.. Bola dôkazom toho, ako veľmi ma miluješ.. A ja som tú lásku sklamala, nechala som tú iskru pominúť..

Tie spomienky mi vyčaria na tvári úsmev, no do očí ženú slzy.. Boli to tak krásne chvíle a ja som si ich nevážila.. Neuvedomila som si ich pominuteľnosť, ich výnimočnosť, každej jednej.. Keď si ma držal za ruku pri prechádzkach, keď si ma objal, keď si ma pobozkal, keď som večer zaspávala v tvojom náručí a ráno sa vedľa Teba prebudila, keď si ma rozosmial zakaždým, keď mi bolo smutno.. Všetky tie chvíle boli len momentami a ja som ich nechala zovšednieť...

No teraz, keď mi hlavou prešlo to množstvo myšlienok a srdcom tá spleť emócií, viem, že tú iskru chcem znova objaviť.. Že chcem, aby sa tá nekonečná láska vrátila späť.. Možno žiadam veľa a tí, čo vedia, ako som ti ublížila, by povedali, že je to dokonca šialenstvo, ale ja som si istá, že za to stojíš.. Viem.. To, čo som urobila sa ospravedlniť nedá.. Ale prišla som na to, že moje srdce nikdy inému nepatrilo.. Ani nebude.. Nedokážem si predstaviť život bez Teba... Bez Teba som nikto..

Aj keď teraz moje srdce veľmi krváca, ja sa nevzdám, kým znova neuvidím tú iskru v Tvojich očiach... Kým ma znova nebudeš milovať tak, ako predtým... Toto je naposledy, čo prosím o šancu Ti to dokázať...

Milujem Ťa, a teraz to už viem.. Aj keď som na to prišla trochu neskoro..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár