Rodelia ich smrť.

Začalo sa to už začiatkom prvého ročníka na strednej. Tesa začala vymeškávať školu. Zhoršila sa v známkach. Po škole sa hovorilo, že droguje. Nechceli tomu veriť, ale všimli si jej uzavretosť a odmerané správanie. Stále tvrdila, že si len niečo namýšľajú. Jeden spolužiak povedal, že ju videl vonku s nejakým chalanom. Pýtali sa jej na to, no ona všetko popierala. Neskôr sa to ešte zhoršilo. Začala sa stýkať s pochybnou partiou.

Rozprávali sa aj s jej rodičmi. Netušili, čo sa s ich dcérou stalo.
Rapídne schudla a jedlo len odmietala. Už im dochádzali nápady. Posledné dni jej života chodila ako bez duše.

Raz za nimi prišla a povedala: "Je mi ľúto, čo som vám spôsobila. Viem, že mi chcete pomôcť, ale nechajte ma na pokoji."

O niekoľko dní sa dozvedeli tú strašnú správu. Tesa zomrela. Vraj zhorela v nejakej chatke za mestom. Nikto nevie, čo alebo koho tam hľadala. Jej smrť všetkých veľmi zasiahla.

Nedokázali sa zmieriť s tým, že už nie je medzi nimi. Museli to však prekonať. V tých ťažkých chvíľach mali len jedna druhú. Len keď boli spolu, dokázali potlačiť žiaľ, ktorý v nich vyvolavala strata kamarátky. Akoby im niekto do sŕdc vypálil obrovskú dieru, ktorá sa nedá ničím zakryť. A bolesť, ktorá z nej vyžarovala, ničím utíšiť.

No hovorí sa, že život ide ďalej. Aj ten ich ďalej ubiehal, ale už nebol taký, ako prdtým. A ani jedna nepochybovala o tom, že ani nebude. Čas ale na nikoho neberie ohľady. Síce sa tá strašná udalosť stala pred siedmymi rokmi, doteraz nedokázala o Tese rozprávať bez toho, aby sa jej do očí netlačili slzy.

Cestou Rina nerozprávala takmer o ničom inom, ako o Alexovi. To je jej nový priateľ. S Julli sme na seba pozreli. Vedeli sme, že si Rina rada užíva a podľa jej rozprávania sa k nej absolútne nehodil. Bol milý a slušný. Ona bola skôr taká bláznivá divoška, ktorá miluje úlety.

Odrazu ju Julli udrela do pleca:
"Si medzi živými?"
"Jasné, že nie. Čo chceš?"
"Vráť sa do reality. Už sme tu."

Luna pozrela nad seba a naozaj. Vošli dnu. Sadli si k stolu, kde sedeli traja chalani.

Prvý, ktorého im Rina predstavila ako Mathyasa, mal krátke, svetlohnedé vlasy a hnedé oči. Ničím zvláštnym nevinikal. Len hlasom. Bol veľmi drsný a človek sa cítil, akoby ho každým slovom prebodával. Druhý, Kristián, mal dlhé rovné blonďavé vlasy po bradu, prenikavé zelené oči a bol veľmi chudý. Vyzeral tak trochu ako malý chlapec. Na Julli bolo vidieť, že sa jej v prvom okamihu zapáčil. Možno, že by sa k sebe hodili. Julli bola tiež blondína, mala dlhé vlasy po pás a dievčenskú postavu. So svojimi nevinnými modrými očami vyzerala ako malý anjelik. Uvidíme, čo z toho bude. Tretí bol Rinin priateľ- Alex. Tiež mal dlhé vlasy, no tie jeho boli tmavé a kučeravé, oči mal sivozelené a postavu mužnú a vypracovanú. Bol naozaj pohľadný, presne ako hovorila Rina. Rina mala rovné čierne vlasy s melírom, orieškovohnedé zlatisté oči a športovú postavu. Bol na nich pekný pohľad.

Sedeli tam a rozprávali sa. Mathyas sa snažil nadviazať rozhovor s Lunou, ale ona moc nejavila oňho záujem. Prebehávala očami po bare, akoby hľadala niekoho, kto ju zaujme.

A našla ho...

 Blog
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  20. 12. 2010 13:02
no tak teraz mi to už začína dávať zmysel a možno aj tuším koho tam zbadala, ktovie
 fotka
luna13  20. 12. 2010 20:45
@loveistheanswer no konečne chápeš.. paráda
 fotka
loveistheanswer  20. 12. 2010 20:47
@luna13 ooo dík za pochvalu
 fotka
katuska8808  20. 12. 2010 21:33
júúúj .... strašne sa teším na pokračovanie ... nech je hneď tu! super je to
 fotka
luna13  20. 12. 2010 21:35
@loveistheanswer nemáš zač

@katuska8808 ...budeš si musieť počkať
 fotka
katuska8808  20. 12. 2010 21:40
aleee....koľko?
 fotka
luna13  20. 12. 2010 21:42
@katuska8808 presne neviem... ale zajtra určite z niečoho pridám nejakú novú časť
Napíš svoj komentár