Všade kde sa pozriem vidím teba. Si v každej veci, ktorá ma obklopuje. Si v mojom živote.. Hlboko zakorenená v mojom mozgu. Spája sa mi s tebou kopa myšlienok.. Dokonca aj takých, ktoré nie sú adresované priamo tebe.
Čím to je, že každým slovom, počujem teba hovoriť.. Každým svojim krokom robím krok s tebou.. Každým svojim nádychom, robím výdych spolu s tebou..
Splývame spolu v jedno telo, no i v jednu myseľ.
Náš svet sa vôjde do guľôčok v našich očiach. Prameň života čerpáme z lásky. Afrodiziakum mi je tvoj hravý smiech..
Kučeravá Mirka. Tak malé stvorenie.. Ja už dávno viem, že stvorená si bola, aby si šťastím naplnila moje dni. Urobila z mojej tváre smejka Aby si dotvorila pár mojich pier s tvojimi. Aby si mi ukázala že pravá láska nemá hranice. Že aj moje najskrytejšie túžby majú svojho adresáta. Že môj život je z lásky a pre lásku.
Práve ty vždy predomnou stojíš, upínaš na mňa pohľad a nechávaš ma kochať sa tou krásou.. Vždy mi tak pripomenieš, že to dievča nie je len maľba z obrázku.. je živé.. Živé až moc Že toto žieňa si ty, moje zlatko. Miluješ ma a veríš vo mňa. Počúvaš moje pocity. Neodoláš mojim prosbám. Túžiš po mne ako ešte nikto.
Túliš sa v mojom náručí a ja počujem tlkot tvojho srdca.. Je tak pomalý a pravidelný. To ma tak upokojuje. Všetky moje trápenia sú hneď preč a moja myseľ je čístá. V hlave mám jasno.
Poviem ti, že to čo príde potom sa nedá opísať žiadnymi slovami.
Jedine že ťa nekonečne ľúbim, Beruška moja.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
mimqa14  20. 11. 2007 07:20
strasne krasne zamilovane
 fotka
janulka3112  20. 11. 2007 09:09
veľmi pekné vyznanie lásky....
 fotka
anjelik4195  20. 11. 2007 09:56
jejeej niekto nam je zalubeny drzim palceqy nech wam to wydrzi a kraasny blog
 fotka
snehulienka049  20. 11. 2007 10:19
jeeeej je to fakt pekne
Napíš svoj komentár