Nie ze by som bola neaka namyslena pipka, ktora nevie co che, ale pravda je, ze naozaj neviem co chem. Stale sa stazujem, ze ma nikto neche, teda kedysi som sa stazovala teraz uz ani nie,teraz sa stazujem ze ma nechce chalan, ktory sa mi paci.

Este pred pol rokomto tak bolo.Vtedy som zacinala randit. Ako kazda baba, tak aj ja by som cela chlapca, ktory by ma lubil. Ale viete v com je problem? Som moc vyberava. Assi az prilis...

Ked nad tym tak rozmyslam, za posledne tri mesiace ma balili 5-ti chalani. Jeden moc mlady, jeden moc rychly...teda aspon na mna...Jeden este rychlejsi a dalsi zas prilis pomaly. A co posledny?? No na nom som nenasla ziadnu chybu, co bolo tiez zle, lebo kazdy ma svoje chyby, a ja chlapca, ktory nema chybu nechem. Naco by mi bol chlapec, ktory nema chybu?

Moja mimochodom velmi pekna kamaratka chodi s chalanom len preto, ze ju chcel ako prvy. Musim sa takto spravat aj ja?? nie nemusim....A ani nebudem. Ona chodi so skaredym chalanom..ano viem ze krasa neni vsetko a plne si to uvedomujem ale ona si ho vybrala len preto, zevraj takto ho aspon nebude chciet ina a ona moze pokojne spavat.
Ale vratme sa ku mne.....
Rande s nimi boli, ako to povedat, no hrozne, kazdy si hned myslel, ze je ten najuzastnejsi a najdokonalejsi chalan pod slnkom a ja ako ta,ktoru ce, jeho vraj vysnena princezna, ako mi raz jeden z tych uboziakov bez nazoru povedal si to mam tiez mysliet. Akoze zaplatil som ti kofolu, mozno vstupenku do kina, tak si mi strasne vdacna a urobis co chem. No tak o takehoto chalana rozhodne nestojim.

A navyse nemam rada, ked ma niekde pozyvaju a platia za mna. Len preto, ze som dievca, nemusi kazdy za mna vsetko platit. Viem, vacsina bab to vyuziva a robi to takto, ale ja sa citim potom nieco tomu chalanovi dlzna a preco by som mu to mala splacat? A navyse ked som to ani nechcela a chcela som si zaplatit sama??

Nemyslite si, ze som feministka, viem ze nie som a just. Len som proste chcela tymto blogom vyjadrit, aj ked sa mi to mozno nepodarilo, ze baba nemusi chciet hned prveho chalana ktory ju chce len preto ze sa boji ze ostane sama aj ked ju nepritahuje alebo nema rada ako to robi moja nemenovana kamaratka Domnika

 Blog
Komentuj
 fotka
digitalko  25. 8. 2007 21:45
ja chlapca, ktory nema chybu nechem. Naco by mi bol chlapec, ktory ma chybu?



Tak na toto nestačia moje vitamíny I a Q. Zachráň ma!
 fotka
lola444  25. 8. 2007 21:49
božeee, tak predsa nie som jediná svojho druhu..díky za blog, hneď sa cítim lepšie
 fotka
raistlin  26. 8. 2007 05:09
jedno prislovie hovori "Ludi milujeme kvoli tomu co dokazu, ale milujeme ich kvoli ich chybam"

mno a vyberava, no vsak "Na lasku je treba dvoch" takze je potreba aby si ho milovala, ale nie vsetci chalani si myslia ze su ti naj,

prajem vela stastia pri hladani niekoho podla tvojich kvalit
Napíš svoj komentár