Tak tak..

Akurát po tieto dni je jedno z najdôležitejších období života a to rozhodovanie sa o VŠ teda o budúcnosti..

Koľkí z vás majú poňatia kam ísť.. určite je vás veľa čo si hovoríte že toto ma asi baví, asi idem sem...

Žiaľ 80 percent ľuďí nikdy nebude spokojných zo svojou prácou a budú iba nadávať a p*čovať ako choré vrany až do dôchodku..

Môžme vidieť akurát prudký rozmach depresie a EMO a podobných vecí.. Nie je to náhoda.. veď už od 19. storočia sa celá filozofia a literatúra uberá negativistickým smerom.. skepsa, pesimiszmus, dekadencia.. sklamanie životom vyvrcholilo po 2. svetovej vojne..

Áno hovorí sa že autori sa snažili nie uvaliť všetkých do depresie, ale práve naopak vrátiť ich späť do života.. Ale potom, odkiaľ pramenilo toľké sklamanie a pesimizmus v ich dielach?.. Myslím že to bolo ich životom a dobou .. a keďže trend postupuje ďalej tak aj ľudia sú viac a viac nasratí na všetko..

určite mi budete odporovať vašim optimizmom, a je mi jasné že všetky moje myšlienky by boli iné kebyže som kedy niečo robil, kebyže som bol silnejším človekom a keby som sa nepoddával dobe.. žiaľ, nie som taký a ľuďia tiež prestávajú byť takí..

Veď aj demografický vývoj tomu nasvedčuje.. a potom aj školy.. málo detí = väčší vlezdopredlizmus zo strany vzdelávacích inštitúcii = nižšia kvalita VŠ = nižšia kvalita pomaly všetkého..

Kde sa to zastaví?.. A zastaví sa to vôbec ?.. Pochybujem..

 Blog
Komentuj
 fotka
tashira  20. 1. 2008 16:51
tak presne jak vravis
 fotka
mayo  20. 1. 2008 17:13
Hmmm... Necham ta...
 fotka
leitho  8. 2. 2008 12:54
oceňujem že rozmýšlaš o intelektuálnych témach a nehráš sa pritom na intelektuála...
Napíš svoj komentár