Praskol...

prasklo mi črevo.. a infikovalo všetko.. ako keby všetko čo som do neho narval.. všetko to zlé čo by zo mňa bežne nešlo von.. a čo som tam pchal celý čas.. zrazu prasklo.. a teraz to poletuje všade naokolo..

Pičujem.. pičujem celý deń.. úplne na všetko.. všetko a všetci mi lezú na nervy.. iba ich vlastnými existenciami.. potrebami.. že ma vôbec nejako ovplyvňujú a niečo odomňa chcú.. je mi zo všetkého na grcanie.. že som vôbec človek a žijem medzi ľuďmi.. chce sa mi iba chodiť a na všetko grcať a štať.. iba aby som vyjadril zhnusenie nad tým všetkým.. že vôbec veci nejako sú.. že sú naprogramované.. a úplne zbytočne existujúce..

A ďalšia vec.. prečo odomňa zrazu chce dačo hromada cudzích ľudí.. prečo ma za 2 dni zastavili 3 ľudia lebo odomňa dačo chceli.. kurva vyzerám jak automat na štastie? .. Nie do piči.. ja nie som automat na nič.. jediné čo vám mám chuť dať je poriadna dávka hovien.. na zadrhni sa nimi!.. ale oni vedia že im pomôžem aj tak.. ale prečo ja kurva?.. aha načo sú tu všade tí ostatní ľudia naokolo ktorí ma stále otravujú.. ale navzájom si pomôcť nevedia.. tak načo sú.. nech chcípnu ..

stále sa jebať o kokotinách.. kto aký je.. kto čo vyznáva.. kde toto vôbec sa v človeku zakorenilo.. kto na nás priviedol toto pojebané neštastie ??..

ktorá sviňa určuje čo je pre koho dobré a aké to má byť do piče? skurvení dizajnéri.. všelijakí kokoti ktorí za všetkých hľadajú úžasnú individualitu každého.. nie nie ste individuálni.. ste až po krk v tých ich hovnách ktorými vás kŕmia.. nemôžete sa od toho odpútať lebo to je všade.. každý to do vás bude hustiť.. každý bude hustiť do vás čo sa mu páči a čo sa mu nepáči..
JA VÁM TO JEBEM.. .kurva, a každému dačo iné ..

je mi nechutne že vôbec som človek.. že mám nejaké myšlienky a že ich zo seba viem takto vygrcať.. ale na.. !.. tu máte zadrhnite sa nažerte sa môjho hnusu.. žerte poriadne nech vám zabehne a chcípnete ..

 Blog
Komentuj
 fotka
corvuscorax  25. 2. 2010 19:10
koľko nadávok...
Napíš svoj komentár