Kedysi si som chcel o sebe zdvihnúť povedomie v okolitom svete a priľahlom vesmíre tvorbou blogu na niake zaujímavé témy. Ale keďže som nekreatívny pablb a nedokážem sa odpútať od hejtovania alebo nijakej podobnej neužitočnej a spoločnosti neprospešnej činnosti a nedokázal som si vymyslieť niaku peknú tému kde som sa mohol pokojne vyzúriť, píšem zase len o tom aký som mamlas neschopný napísať čokoľvek o čomkoľvek. Dokonca sa niekedy pristihnem pri tom ako niečo píšem ale nakoniec to skonči tak že je to buď úplne príšerné alebo je to natoľko osobné že by som sa hanbil ak by sa k tomu niekto dopracoval. To radšej napíšem nerýmovaciu báseňku, kde budem opisovať rôzne krutosti sveta ako napríklad ženské pochodovidlá, sedovidlá, kozičky, tváre a vlastne čokolvek čo sa na takú štandartnú devu dá namontovať a vyvoláva to vo mne hormonálny chaos, dementný creepy úsmev alebo tlaky. Veď viete aké tlaky. Penis. Áno. Prečo. Zase. Píšem o penisoch. Napríklad toto je dokonalý prejav neschopnosti mne vlastnej. Začnem pri neschopnosti mne vlastnej a skončím pri penisoch.

Vďaka bohu za zbytkový alkohol, človek potom nevníma čo dáva na papier a môže sa verejne strápňovať a pritom je mu to viacemenej jedno. Ani pochybnosti o zmysle jeho práce ho neťažia, otázky a témy diskusií z prepitého rána sa nevyjavujú ešte pár hodín, možno dní a sebareflexia ešte nenúti človeka skonštatovať že to čo práve položil na papier je hodné smetiska zabudnutia a nie zverejnenia na internete. Asi rovnako vďačný by som mal byť za internet že mi umožnuje realizovať takéto šialene veci v post delirickom stave. Delirický stav sa prejavoval tým nerýmovacím básnickým črevom spomenutým niekde vyššie a post delirický sa viacej orientuje na úvahy. V tomto momente som sa už úplne stratil a netuším kam týmto vlastne mierim. Asi by som si mal zmazať fotku. Nepripadám si dosť anonymne.

A teraz začínam tretí odsek a ak sa niekto dočítal až sem tak sa mu naozaj čudujem, lebo toto nemá vôbec žiadnu pointu, mať ju ani nebude a ak ju tu dakto nájde tak sa prosím obráťte na odbornú pomoc. Lebo ako už som poriešil zadnice a penis, alkohol, moje vnútorné príšerno a zvládol som napísať úplne nezmyselnú hlášku. Tento text má výpovednú hodnotu podpriemerného lorem ipsum s diakritikou, gramatickými a štylistickými chybami. Neviem o čom hovorím, ako priemyslovák som napísal asi tri slohy za štyri roky a o štylistike viem prach pusté nič, gramatika je na tom podobne a korektnosť textu tiež u mňa nehrá moc veľkú rolu keďže ma za dva z tých troch chceli disciplinárne trestať (ten jeden nezávadný bol myslím štruktúrovaný životopis). Teda slovenčinárka chcela ale kto vie, čo tým vlastne sledovala nikto netuší. Síce spomínajúc na tie dni, sa mi vyjavuje že jediná vec čo ma zachránila od nič neriešiaceho pokarhania bol kamarátov rasisticko-šovinisticko-xenofóbny sloh ktorý precestoval celú školu a urazil asi každého učiteľa ktorého domovina nebola krajina od Zlatých Pieskov na západ. Chcem sa vrátiť na strednú, boli sme krásne hlúpy a lenivý. Teraz je to celé zle.

Okey, naozaj toto je už koniec. Dúfam že nebudem nahlásený adminovi alebo dačo. Ta predstava konfrontácie s internetovou autoritou za vlastné bezcieľne plytvanie mojím, vaším a ešte aj cudzím časom sa mi štíti. Zabudol som na opotrebenie serverového úložiska. Nie je nikto, kto by mal rád bolesť samotnú, kto ju hľadá a chce ju mať, jednoducho lebo je to bolesť. Toto je Lorem Ipsum.

 Blog
Komentuj
 fotka
holandskasalama  17. 6. 2012 22:16
náhodou som sa dobre pobavila. síce tiež sa čudujem, že som to dala až do konca a gramatiku nemáš zase až takú zlú
 fotka
krakenn  17. 6. 2012 22:55
@holandskasalama gramatiku rieši prevažne Word, zásadný problém tvorí slovosled, umiestňovanie čiarok a podobných zákerností. a teší ma že sa ti to podarilo dočítať, sám som s tým mal problém.
 fotka
holandskasalama  17. 6. 2012 22:59
čiarky ani bodky pri takýchto textoch netreba podľa mňa
 fotka
krakenn  17. 6. 2012 23:06
@holandskasalama semtam sa hodia, lebo dosť často sa mi stava že súvetie ma zopár riadkov a človeku ujde na pol ceste pointa. ale nakoľko toto pointu nemá asi naozaj niesu nutné.
 fotka
ladyfox  17. 6. 2012 23:06
Dala som Ti hviezdičky, lebo som to dočítala do konca a áno, chyby tam boli, ale našli sa aj vety hodné zamyslenia a pekné konštrukcie. Rozhodne by si na sebe mal popracovať a potom by to mohlo byť dobré.
 fotka
krakenn  17. 6. 2012 23:27
@ladyfox vrelá vďaka za hviezdičky, ale kde si v tom našla vetu na zamyslenie??? O_o
 fotka
ladyfox  17. 6. 2012 23:29
napíšem ti TS
Napíš svoj komentár