Po dlhej dobe som sa s kamarátkami vybrala na diskotéku. Milujem tanec a chceli sme sa dobre zabaviť a odreagovať od učenia na maturity. Pekne sme sa obliekli namaľovali aby sme boli veľmi pekné a vybrali sa na diskotéku, pre mňa veľmi vzdialenú, čo je výhoda, pretože ma tam pozná len veľmi málo ľudí.

Celú noc sme sa dobre zabávali a tancovali. Ja kľudne aj sama v celom dave neznámych ľudí. Až sa tam objavil kamarát s riadne deravou hlavou, Martin. Po dlhom presviedčaní si so mnou zatancoval, tancoval fakt skvele, ažsom sa čudovala. Milujem tanec a tak som ho presviedčala, nech zatancujeme ešte raz a ani neviem ako ho napadlo, že ho chcem zbaliť. Vôbec som to nemala v úmysle, pretože pred nim som stretla chalana, ktorý sa mi veľmi páčil, tak načo si začínať s iným?

Odrazu sa niečo stalo, neviem vôbec čo, a Martin si to pritancoval rovno ku mne a kamoškám. Vytancoval nás všetky a tie dve sa pomaličky nenápadne vytratili a nechali ma s ním samu uprostred davu. Ako sme tak tancovali a cítila som jeho úžasnú vôňu rástla vo mne chuť pobozkať ho. Neurobila som to. Ale zrejme tá chuť a vášeň nebola len pri mne ale aj pri ňom. Stále sme tancovali a on sa pomaly cez krk a líca blížil k mojim perám. Bolo to úžasne vzrušujúce a tie zimomriavky na chrbte. Užívala som si tie chvíle a nemyslela na to, čo bude, všetko ostatné ma nezaujímalo. Boli sme len ja, on a hudba.

Potom som ho zatiahla kúsok nabok, kde nebol taký hluk a počuli sme jeden druhého. Vypadlo z neho, že ďalej ako ten večer to nemá zmysel, pretože je skoro stále na intráku a vôbec by sme sa nevideli. Ja som to vedela hneď od začiatku, že to nebude mať pokračovanie. Jednoducho som vychutnávala čo mi život ponúkol a o viac sa nestarala. Jeho návrh posunúť sa ďalej som však odmietla. Nie som baba, ktorá ide s každým. Prekvapivo to zobral veľmi dobre a pokračovali sme v zábave ako keby sa nič nestalo. Až pokiaľ noc nedošla ku koncu a on nezmizol.

Bývam odtiaľ veľmi ďaleko, preto ma kamarátky išli odprevadiť až k autobusu, ktorý ma mal zaviesť domov. V meste sme mali skoro 45 minút a bolo dosť chladno, zabočili sme do prvého otvoreného podniku a objednali si čaj na zohriatie. O chvíľu k nám pristúpili dvaja milí chalani a opýtali si čo si dáme. Chvíľu sme pokonverzovali a oni nám odišli objednať druhý čaj. Neskôr prišli znova a odprevadili ma spolu s kamarátkami na bus a odišli domov.

Po veľmi dlhej dobe som znova zažila zábavnú noc a dosýta sa vytancovala a vyblbla. A teraz ma čaká už len učenie na maturity.

 Denník
Komentuj
 fotka
armita  14. 4. 2009 12:43
Krása , ten deň podľa mňa stál za to ! Občas je fajn vypnúť a nepremýšľať nad tým čo sa na okolo deje... (A)
 fotka
elwinko  14. 4. 2009 14:06
Niekedy je všetko fajn.
 fotka
alysia  14. 4. 2009 18:57
super, aj ja chcem taku noc
 fotka
brokenidea  15. 4. 2009 15:03
teším sa na detailnejšie detaily
 fotka
johnysheek  28. 4. 2009 21:38
konecne nieco.. a pozitivne
Napíš svoj komentár