M8 ladý človek je zvláštny tvor. Vieme sa nadchnúť pre tú najobyčajnejšiu vec a pohoršiť nad tou najväčšou banalitou. Už od nepamäti tvoríme zhluky priateľov, ktoré voláme partie a bezohľadne sa bavíme. Užívame si bezstarostný život.
Naše správanie závisí nielen od výchovy rodičov, ale aj od výchovy spoločnosti. A spoločnosť je skazená. Hľadáme neustále nové trendy a bez trvalých následkov pre naše svedomie devastujeme iných ľudí. Často sme falošní a takmer nikdy nás nezaujíma aký to má dopad. Dopad nie len na ľudí okolo nás a našu skazenú spoločnosť, myslím tým dopad na samého seba. V konečnom dôsledku je nám zo seba zle, no v skutočnosti si to nepriznáme. Tí ľudia okolo nás nútia byť silnými aj keď vo vnútri vädneme a po tom všetkom z nás budú len bezcharakterné psy túžiace po novom ideále krásy. Túžba po naplnení tohto cieľa nás hádže do čiernych dier depresie, ktorá nás len roztrhá na márne kúsky a vypľuje von ako malé, holé dieťa v krvavých handrách, ktoré je odkázané na niečiu pomoc.
A keďže ľudia majú tendenciu odcudzovať nás, nikdy nás nepochopia. Možno je to preto, že ani my sami sa nechápeme. A možno preto, že sú príliš starí a už zabudli, že oni to prežívali tiež. Už zabudli na prvé lásky a priateľstvá a aké dôležité to je.
Schopnosť pričarovať si tie najhoršie problémy sveta nám často zatieňuje myslenie a tak nevidíme, aký jednoduchý niekedy život je. Niekedy stačí len úsmev alebo povzbudzujúce slová (alebo sédatif PC -mimo sloh) a vieme urobiť niekomu dobrú náladu a zmeniť tým celý svet jedného človeka. A spolu s tým aj seba. 

 Denník
Komentuj
 fotka
doyouhearme  3. 4. 2014 16:22
jj
 fotka
motuz  3. 4. 2014 19:07
Prekvapivo dobre napísané
 fotka
jajusqa123  3. 4. 2014 22:15
@motuz skôr prekvapivo dobré hodnotenia na to ako poznám birdzákov
Napíš svoj komentár