Niekedy mi je zle. Bohužiaľ nie od žalúdka. Je mi zle zo spoločnosti, v ktorej žijem, zo seba. Hlavná téma je odjebávať a prijímať odjebávky so sklonenou hlavou. Ach bože.... zákerné odfajče a znamenia, fake priateľstvá a falošné spomienky. Šplhúnstvo a nechutné pohľady. Premlčané hodiny a odignorované chaty. Prespatá škola, zabudnuté úspechy. Nadväzovanie vzťahov vetami : čo piješ? a fiktívne párty, (ou yeah, party hard...) smiech a vzápätí plač, ktorý nesmiem, jednoducho nemôžem (a nie, nebudem si vysvetľovať prečo.) dať najavo, pretože som mäkká. A nie som cool. Nemám conversy a vansy a oh bože ty ideš mať ajfon. Uhm, okej. Presný ideál ženskej krásy, ploché bruško a tenké nohy, čierna mikina a žiadne opätky.
Doba sa zmenila, mám len (za 1,5 dňa ) 15 ale už vidím zmenený ideál krásy. Vysoké opätky a blonďaté háro vystriedala čierna mikina, nevýrazné škaredé topánky a čierna slama na hlave. Našpúlené pery vystriedalo gúľanie očami a nenávidenie chlapcov. Ako deti.
Pozve ťa von? More, choď, čo ma obťažuješ ?? Nechceš ísť ? Čo mi to vravíš ? Tak to povedz jemu a nevyžívaj sa v odmietnutiach a v rozprávaní zážitkov o tej novej mánii.
Oh Gosssh... Why.
Som unavená. Vidím realitu ale všetko to prespávam. Prídem domov a zase spím. Pretože oddychujem od toho hereckého výkonu, ktorý sa mi podaril v škole. Nežijem plnohodnotný život nie kvôli tomu, že víkendy netrávim ožratá, ale preto, že nežijem. Predstieram záujem a pri tom spím.
Bože, a teraz píšem trápny blog, pretože nemám čo robiť. Tak proste píš no čo.. Aj tak to už musím skončiť, ešte sa čudujem že brat nevtrhol o 21:30:00 do svojej izby že čo tu ešte robím ja piča skurvená.
Ach.. a chcem mu dobre a aj tak nepochopí, že život prežíva 24/7 za počítačom.
Čaute. Asi tento blog zajtra vymažem, ak sa mi pošťastí brata vyhnať krucifixom a vodou. Ani nemusí byť svätená, veď ten vodu videla minulý rok na Vianoce...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  1. 10. 2013 22:25
len taká poznámočka, že vymazať ho asi nevymažeš tak skoro
 fotka
zajkousko  1. 10. 2013 22:43
v 15. rokoch a takto žiješ, si zrelá do bláznivca, ak sa nespamätáš a nezačneš žiť ako človek....
 fotka
jajusqa123  2. 10. 2013 20:49
@loveistheanswer nebudem ti klamať. Čakala som od Birdzu niečo oveľa horšie, ako to, čoho som sa dočkala. Som zvyknutá za blbé blogy dostávať odjebávky a cool odfajče, pretože nie som cool a revem tu nad tým.
Bola som pripravená uvidieť tu dvanásť znudených komentov a trinásť palcov dolu, prečo? lebo pretože. A takýto je Birdz.
a @zajkousko neviem rozoznať iróniu a netuším ako si to myslel ale poznám prípady zrelé do blázninca a zďaleka to nie som ja, aj keby som si tam niekedy radšej ja sama zaplatila cestu.
 fotka
loveistheanswer  2. 10. 2013 20:52
tak birdz má podľa mňa dve tváre... presne takú akú si tu teraz opísala, ale aj tú druhú, tú lepšiu
 fotka
jajusqa123  2. 10. 2013 21:13
@loveistheanswer pche.. birdz má jednu veľkú výhodu. Sú tu ľudia, ktorí vedia, o čom píšu a asi oni to tu celé držia. Inak by tu bol druhý pokec.
A nie, nerátam sa medzi tých, čo vedia o čom píšu.
 fotka
loveistheanswer  2. 10. 2013 21:16
no vidíš, a práve tá veľká výhoda za to stojí... veď o tom je proste život
 fotka
jajusqa123  2. 10. 2013 21:19
@loveistheanswer Love is the answer
 fotka
loveistheanswer  2. 10. 2013 21:21
tak veru
 fotka
zajkousko  2. 10. 2013 21:28
tak to si potom na tom dobre, každy máme ťažke chvíle, no každy ich inač znáša, prajem ti veľa síl do života, zdravia a lásky....
Napíš svoj komentár