Znamenal pre mňa veľa, tentoten rok čo práve odišiel. Ale nie v dobrom. Prešlo veľa zlých dní, aby som si mohla priať, nech tento rok skončí. A potom zrazu som stála na námestí jemne pod vplyvom alkoholu posmelená a čumela som na ten ohňostroj, ktorý bol chabý ale v mojom veľkomeste vyzeral úžasne. A symbolizoval niečo úžasné. Nový rok, ktorý dúfam, že bude úžasný.
10.
9.
8.
Keď si na to dozadu spomínam, neviem, či som sa už niekedy tak tešila na nový začiatok.
Jasné, viem, že sa nezmení situácia zo sekundy na sekundu len kvôli tomu, že je nový rok. Ale konečne mám príležitosť zmeniť sa, lebo som si vsugerovala, že sa všetko zmení.
7.
6.
5.
Myslela som si, že som si nedala predsavzatie. Celý večer som rozmýšľala, čo to bude. Ale všetko sa mi zdalo chabé. A ja nechcem byť chabá. Nechty si nehryziem. Ani nie som zlá. Potom mi ale došlo, že predsavzatie som si dala. Povedala som si, že tento rok si nenechám zničiť, nezničím si ho. Je môj. Iba začínam, tak sa pozerajte.
4.
3.
Pijem šampanské. Nieviem kto mi ho dal alebo komu som to zobrala, ale musím to vrátiť. Nemôžem mať plné ústa, keď začnem kričať.
2.
Je to neskutočné, ako sa len tak zmení rok. Dátum.
1.
0.
Ale zmenil sa. A ja omámene stojím na námestí v objatí s mojou najlepšou kamarátkou a ja si prajem aby to takto bolo vždy. Lebo toto je správne.

Čau. Chcem sa vám predstaviť. Som Saša, mám meniny v ten najdebilnejší deň, 2.1. dva dni po silvestri, keď zvyčajne spím a chcem aby tento rok za niečo stál.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár