Ťažká zamýšľačka.Aj vy ste už zistili ste že nemate radi fašizmus,rasizmus a nacizmus a plno inych zmusov.To je škoda pretože do tej chíle kým ste na to mali neutrálny názor ste boli totálne super kúl tolerantný.Aj ja som to zistil a už dosť dávno že nemám rád fašizmus,rasizmus a nacizmus a plno inych zmusov.Celá spoločnosť si hovoríme aký sme tolerantní ale skutočnosť je taká.Že aj všetci týto ľudia ,ktorý sú proti týmto zmusom v konečnom dôsledku stoja na opačnej tej strane barikády v jednom vreci so zmusmi.
Keď zákonom zakážu prejavovať nacistické a komunistické názory.Aká je šanca že o pár rokov sa k týmto zákazom nepridá- hodím ťažký príklad zákaz Jehovistov, po ďalších pár rokoch zákaz punku,alternatívneho rocku.. .Keď už sa niečo zakáže tak už tu nemáme slobodu prejavu.Lebo keď sa chcete prejaviť v týchto oblastiach tak riskujete že vás postihne za tento prejav akási sankcia.
Ja osobne sa zamýšľam nad tým.Že aký je rozdiel medzi partiou ožratých hajlujúcich týpkov,ktorý niekoho domlátia a pritom vykrykujú nejaké nemecké slová,ktorým ani nerozumejú (9 z 10 nacistov si myslí že heil znamená ahoj alebo Hi).
A medzi partiou ožratých týpkov,ktorý si vravia "antifa" a domlátia tiež nejakých ľudí.A vedú nekonečné debaty typu čo je to vlastne punk,oj(to j je tam zamerne)."A ty niesi pravý skinhead."Pretože si ľavý.

Ale zamyslite sa nad tým.Ktorá z týchto skupín je lepšia.A teraz 90% národa samozrejme zvolí ANTIFA.Ja si myslím že ani jedno ani druhé nieje lepšie je to na rovnakej úrovni.Samozrejme démonizovanie nacizmu a fašizmu za čias komunistov nechalo v našom podvedomí a vedomí nejaké názory proti ktorým je neradno sa stavať.Ja si myslím,že to neni až taká objektívna história.Pretože ako sa hovrí,že dejiny píšu víťazi.A samozrejme nemožno čakať,že o ujovi Adolfovi sa bude písať ako o zjednotiteľovi nemecky hovoriacich krajín, ktorý rád pestoval magnólie a mrkvu.
Ale ja si aj tak myslím že tieto skupiny antifa a náckovia sú to isté.Ten istý rubbish.Nechcem nikoho uraziť ale o čo ide obom skupinám?Dokázali antifa potlačiť nejak prejavy náckov?Zmení nácko nazor keď ho niekto zbije?Poväčšine sú to týpkovia ktorí škole veľmi neublížili a veľa z nich si ani neuvedomuje prečo to robí proste on si zahajluje tak ako ja si zandávam.Jasné máme zákon,kôli ktorému ten chlapec ak ho chytia pri prejave jeho nacistického názoru -dostane 2 roky podmienečne.A to ho má akože odnaučiť.HOVNO ich to odnaučí keď to napíšem takto.
A som pri jadre veci keďže nemám rád náckov,antifu,emákov, agresívnych ľudí tak aj ja som v podstate akýsi "rasista" ale nie v tom pôvodnom slova-význame.Pretože EMO neni rasa.A to sa mi nepáči a neviem kam z konopí.Pretože nechcem byť na jednej strane s náckami,antifou,antirasistami a rasistami.

EMO čo to je????Komerčný produkt.Pravý emák mi teraz vysvetlí že to nieje tak a že je to o prejavení emócií v hudbe.Hmmm.Ja sa chcem len zamyslieť nad tým o čo viac prejaví Emo kapela na koncerte emócie oproti nejakej CRUSTOVEJ,rockovej alebo nejakej alternatívnej kapele????Odpoveďou na to je:Emo kapela prejaví emócie na koncerte približne o 500SK viac ako ostatné kapely.V tej cene je zarátaná cena makeupu,laku,farby na vlasy.A samozrejme že deťúrence im naletia.Na túto komerčnú sračku.A všetky chodia domaľované a neviem čo ale tak pokým je to tak tak mi to vôbec nevadí šak čo.Ale keď už príde nejaký chuj a začne ovplyvniteľným deckám alebo teenagerom tlačiť do hlavy že samovražda je prejavením emócie.Že vyjadri emóciu a podrež si žili
tak mi pri spomienke na to stúpne tlak.Ako to tak niekto môže???A keďže sú ľahko manipulovateľný tak samozrejme že zopár zmanipulovaných kúlošov a kúlošiek tú emóciu skúsi žiletkou vyjadriť.A kôli týmto emáckim depre-hovadským názorom mám na EMO taký názor aký mám.
Deťúrence teraz na EMO letia asi tak ako moje vnúčence budú letieť na kombinézu značky ADIDAS.A ak im ju nekúpim tak budú v triede out.A ja to nebudem chápať prečo mám vyvaliť 5000 vesmírnych korún za kombinézu adidaz keď môžu mať kobinézu od austrálčana za 500vesmírnych korún.
Neznášam ani týpkov ktorý prídu na koncert sú totálne zanedbaný natrtkaný z čúča,ktoré pred tým vypijú a miesto užitia si koncertu tam robia bordel a somrujú drobné.Takým v živote nehodím nič a keby fajčím, tak im nedám ani cígu.

 Blog
Komentuj
 fotka
pershing363  2. 2. 2008 12:07
Neřádi jedni Ano mas pravdu Emo je rovnaka kokotina ako su nazi a co ja viem aky kokoti sa skatulkuju.



V dnesnej dobe uz nie je nitko sam sebou, podla mna najviac in je ten kto je sam sebou....
 fotka
fremo  2. 2. 2008 12:35
Toto je aj pre mňa problém, nemám jasno v tom, či je horšie, keď chlapík zbije niekoho pre to, že je cigáň, alebo je horšie, keď ho zbije preto, lebo sa mu nepáči jeho bunda.



Naše zákony sa k tomu stavajú tak, že to prvé je horšie. No podľa mňa je to asi na jednej úrovni.



No treba uvážiť aj to, že napr. neonacizmus je vlastne orgznzovaný zločin, z ktorého niekto profituje. Takže postihovať hajlujúce decko je podobné, ako zavrieť narkomana, čo mal u seba drogy



To je môj skromný názor.
 fotka
antropofobia  2. 2. 2008 12:44
To s EMO bolo dost presne a dobre napisane.. Ale nesuhlasim s tymi nackami a antifa.. Myslíš,že všetci sa líšia na nackov a antifa? Antifa je podla mna dalši komerčny produkt ako emo,ale napr.keby nebolo punkačov (tych ozajstnych,ktorych nie je vela a málokto ich pozná) myslíš,že by bolo všetko tak ako je? proste punk je len odpovedou,protestom voči pritasanym nackom,keby nikto proti nim nebojuje a všetci by ich mali v prdeli,tak to by si videl čo by tu bolo.. taki ludia by nemali byt, je pravda že nejakym vezenim sa nič nevyrieši,ale to sa nemože tolerovat, to je ako keby ti bolo jedno čo sa dialo "vdaka" Nemecku počas druhej svetovej vojny,ved to je ich vec nie? Sa zobud,človek bez nazoru nemože byt,potom si len hlupou babkou na šachovnici pokrytectva a falošnej dobroty... Hej,niektore dnešne smery ako emo či antifa to su debiliny,ale pride ti hlupe ked daka partia tzv.punkačov je proti tym čo hajluju dakde v parku a potom zbiju nahodnych okoloiduciyh,či je to muž,žena alebo dieta? Pride ti to v pohode? Toleruješ všetkych? Ok toleruj si,ale ked sa o desat rokov zobudiš a tebe a tvojej rodine budu daky kokotkovia diktovat čo maš robit,ako a kedy a nedaju ti dovod prečo a ak neposluchneš adios muchacho..potom si povedz,ved pohode.. ja som ten IN ktory nepodporuje žianu stranu..
 fotka
antropofobia  2. 2. 2008 12:46
Pardon,vtedy to už bude vlastne nepodporoval si žiadnu stranu...
 fotka
takzvany  2. 2. 2008 12:50
nuž anitifa je určite menšie zlo ako fa

a emo je zlo úúúplne iného druhu, neporovnával by som to
 fotka
indieman  2. 2. 2008 13:00
diky za nazory dobre aj zle
 fotka
twaroch  2. 2. 2008 13:33
si myslis ze anifa a fasouni su na rovnakej urovni co sa tyka zla....a teraz sa na to pozri takto...chcela by si zit ako ludia v 40tych rokoch kde si nikto nemohol otvorit hubu alebo vo svete bez rasovych predsudkov a s vlastnym nazorom na jazyku....A TERAZ SI SKUS POROVNAT CO JE VACSIE ZLO ....len tolko
 fotka
casualseymuur  17. 2. 2008 12:57
Twaroch: lenze sucasni "fasouni" su presne tak, ako sa spomina iba banda niekedy ozranov, skoro vzdy uplnyvh blbcov, ktori nevedia comu sluzia...a antifa podobne, aj ked mozno mensie percento je take zadubene ako u pravice...co sa tyka imidzu je na tom antifa este horsie, z takych ludi mi ej fakt zle...potom posledni odsek, notoricki nadrbanci z akehokolvek tabora, dalsie uplne socky s ktorymi sa stretavam dost casto, o emo uz ani nehovoriac.



noa le to som odbocil...podla mna iba vyladavaju fiktivnu vojnu a skryvaju to za vyssie hodnoty o ktorych nemaju ani predstavu...ked uz sa chce niekto byt tak nech sa stane chuliganom na futbale... jeden z naj blogov co somtu cital, uplny suhlas a moja poklona
 fotka
toso666  7. 4. 2008 00:09
Antropofobia podľa mňa si totálne mimo neviem ako sa bojuje proti náckom okrem toho , že na múry sa sprejuje afazone.O nejekých statočných punkáčov som tiež zas nepočul ktorí by sa vrhali do bitky s náckami. Vieš čo by tu bolo keby tu nebola Afa a iné protirasistické skupiny ? Nebolo by tu skoro nič .Väčšinu náckov čo poznám pri otázke na antifu mi odpovie , že sú radi aspoň sa konečne majú s kým biť a od vytvorenia takýchto afáckych skupín počet náckov len prudko vzrástol.
Napíš svoj komentár