Človek je zložitá persona sama o sebe. Nikdy neviete, čo môžete očakávať od toho hentoho. Každý v sebe skrýva akúsi tajnú stránku, ktorú nechce ukazovať.
KeĎ už ale ďalej nevládze, buď sa bude ešte pár mesiacov premáhať, ale len veľmi silné persony vydržia až tak dlho, alebo to už nevydrží, čo je realistickejšia predstava.
Zrazu budete mať potrebu sa vyrozprávať, dostať to zo seba. Ale ako dlho trvá, kým pochopíte, že to čo sa pýta von, nie je výplod vašej fantázie, že to je niečo, čo treba riešiť, čo čakaním len zhoršíte a potom prídu stavy bez bubliniek.
Aj voda, keď ju necháte celý deň v pohári na slnku, večer jej tam veľa nebude, a to nehovorím, že o bublinkách nebude ani chýri.
Potom by sme už boli na nič, nepoužiteľný. Preto netreba riskovať a vystavovať sa riziku vlastnej potopy, treba riešiť problém, keď vznikne, a nedržať ho v sebe, lebo voda vyprchá.

--> *Horrorvacui*

 Úvaha
Komentuj
 fotka
olgojchorchoj  5. 10. 2007 21:16
Mas pravdu, kazdy krcah sa raz rozbije
 fotka
pottwora  18. 10. 2007 23:56
presne tak... naco je dobre dusit to v sebe? najlepsie je sa vyrozpravat, aj ked tym pravdepodobne otravite ostatnych ludi ale potom bude dobre, a najlepsie je tem problem riesit s kompetentnou osobou co najskor.
Napíš svoj komentár