Jubileá vraj treba osláviť. A vraj sú aj dobré na bilancovanie. Tak som sa rozhodol napísať si k tomu niečo a zbilancovať.
Som tu už celých 365 dní! Celkom som na seba hrdý, keď uvážim, ako rýchlo sa viem na všetko vykašlať. Nie je to síce nič prevratné, no pri spomienke na to, prečo som sa sem registroval a čo všetko sa za ten rok stalo, konštatujem, že to bol asi najťažší rok môjho doterajšieho života.
Stratil som svoju BV a tým to asi všetko začalo. S ňou som stratil aj úžasného priateľa, pomocníka a poslucháča. Všetko to zbabrané sa zrazu začalo kopiť a nebolo sa komu vyžalovať . Nikomu v okolí som sa neodvažoval zveriť a tak som sa radšej skryl za anonymitu internetu a cez jeden nudný, intrákový večer sa prihlásil na Bz.
A ono to fungovalo!!
Keď som videl hviezdičky pri svojom prvom blogu cítil som sa fakt super. Ľahší, potešený, uvoľnený...( dik @sisel ).
Potom som ja začal čítať a zistil som, že moje problémy sú popri niektorých malichernosťou, že mnohí prežívajú to isté čo ja a nie len, že to dokážu popísať oveľa lepšie, ale dokážu tomu čeliť a bojovať.
Mnohí tu dokážu vzdorovať ťažkostiam, ktoré si ja ani neviem predstaviť, ale to ako im vzdorujú povzbudzuje. Dodáva to silu. Teraz vždy, keď ma postretne problém spomeniem si na vás a skúšam sa mu postaviť alebo sa rozhodnem stvoriť blog a získať radu.
Začínal som s malou dušičkou. Veď blogerov tu bol kopec, no už mám celých 17 fanušíkov!! (=D)
Tým som veľmi vďačný.
Moja veľká vďaka patrí tiež „Ružovému prasaťu“, ktoré mi tu v začiatkoch dosť pomáhalo a do veľa vecí ma tu uviedlo (nedávno som konečne zistil, ako si pozrieť tajné číslo, aj keď teraz vlastne nechápem prečo je tajné, keď ho každý vidí).
A samozrejme ďakujem aj Té!! Za všetky správy, rozhovory, čítania mojich blogov a za všetko čas čo si už nado mnou strávila (len tie bodky používaš moc často, tak som ich trochu začal ignorovať .

Tak nakoniec si vravím, že som vtedy spravil dobre. Vždy teraz, keď zažijem niečo zaujímavé alebo ma niečo vytočí začnem uvažovať či by bol z toho dobrý blog. A aj keď nakoniec skoro nič nenapíšem na Bz si aj tak stále rád kliknem.

*(Týmto som chcel vyjadriť vďaku aj všetkým tým, čo som tu síce nespomenul, no občas si popísali, poradili alebo len komentovali moje fotky, statusy a podobne. Fakt vďaka!!)

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  15. 2. 2012 00:06
ja este 150 dni a budem oslavovat 6 rokov
 fotka
greenbunny  15. 2. 2012 00:09
@kosmiklove má niekto aj viac??

a úprimne povedané pred 2-3 rokmi by som veru nevedel čo tu robiť
 fotka
kosmiklove  15. 2. 2012 00:12
tak jasne ze ma..nebol som tu prvy
 fotka
bizbilio  15. 2. 2012 00:18
tvoje tc je 2023.

a predbehol si ma!chcela som zazelat rocnu existenciu pred tvojim verejnym ohlasom!

a dakujem.

a na zaver? ...
 fotka
titusik  16. 2. 2012 00:19
to ružové prasa som JA! Prepáč, ale zvyšujem si sebavedomie A grat. a ďakujem Aj za to, že ma počúvaš, hoci na druhý deň neviem, čo som ti napísala
 fotka
bizbilio  25. 2. 2012 16:42
prešlo desať dní a tč ti stúplo o viac ako dvesto bodov!
Napíš svoj komentár