Takze. Vsetci iste vedia ze... *fanfary*... je koniec skolskeho roka (ak to niekto nevie nech sa da vysetrit).

Holidays! Hurray! Yeah!

Co budeme cez prazdniny robit? Niektori idu do Chorvatska, do Talianska, do Egypta atd, s rodinou, s kamosmi, iny idu na chatu, niektori zase budu chodit len po Slovensku a ti najnestastnejsi budu doma sediet na riti a nudit sa.
K tomuto patria samozrejme aj diskoteky, ozeiracky, akcie, party a podobne


A ja si stale poriadne neuvedomujem, ze toto je realita. Vsetko sa mi zda ako sen, lebo popri tych vsetkych skolskych povinnostiach sa mi nechce verit, ze dva mesiace, dva dlhe mesiace nebudem nic robit. Teda, vstavat do skoly, biflit sa, stresovat a podobne.

Preco?

Nuz, sama neviem. Mozno preto, ze moj vygumovany mozog je uz natrvalo naistalovany na to, aby som kazde rano vstala a hopla do skolicky, zmykat svoj mozocek pri testoch a podobne (aspon viem ze je . A tie dva mesiace nicnerobenia sa uz pren nedaju ani predstavit.

A mozno preto, ze sa mi nechce verit, ze by som sa mohla zabavat, konecne sa riadne zabavat. Preco? lebo moja matka je strelena a zarucene ma nikam nepusti. Akurat na rodinnu dovolenku do Chorvastka kam ideme Uz vidim tu "zabavu".


Nuz, mozno sa vazne prebudim a zistim, ze som toto je len krasny sen pred tazkou pisomkou z matiky, na ktoru som sa vobec neucila.

Alebo zeby toto bola realita? neviem, este uvidim.

Au, stipla som sa do ruky a nic. Asi je to vazne realita. A co ked som sa stipla vo sne???

Najprv prazdniny musia zacat, az potom uverim...

 Blog
Komentuj
 fotka
dendush  29. 6. 2007 14:00
A preco matku nepreswedcis??Wed ked ti powie nie a ty powies tak dobre,nic tym newyriesis... ..ja som si rodicow wycwicila a nemam problem..neni si ush male decko,ze by si mala este aj cez prazdniny dokonca sediet doma mame pri sukni a nudit sa ...si predstaw,ze takymto tempom budes mat za chwilu 18-nast a pustia ta na prwu party!!...pekne od nich ...to by si hadam nechcela,tak zacni preto nieco robit ...fakt...pomaha to
 fotka
leniny7  29. 6. 2007 14:20
Juhuuu...milujem dovolenku s rodicmi aj ja s nimi idem a tesim sa klud,setko mam zaplatene,teplucko,more,sexi typci na plazi
 fotka
rachel  29. 6. 2007 15:54
juj inak ani mne sa nezda ze prazdniny waa, dva mesiace volna pokoj od skoly , si to wobec newiem ani predstawiiit
 fotka
sangria011  29. 6. 2007 16:29
A vies jake je tazke vratit sa zo spanielska (de mas skveleho xalana) na slovensko a trcat tu, kym v spaniesku sa ostatni naplno zabavaju a ty tam ces strasne ist? A este ti k tomu napise xalan zo spanielska a hovoriti ze ide na fiestu? Je to hrozneeeee
Napíš svoj komentár