Sorry, že ten blog píšem až tak neskoro, ale muselo sa mi to v hlave poriadne uležať a tak vám podávam správu až koncom septembra .

No, takže začnime príchodom z intráku domov. Domov som došiel asi o jednej, lebo nejak poposúvali spoje a tri razy som musel prestupovať. Nikto doma nebol, chvalabohu. Tak som sa celý zmorený usalašil na pohovke v izbe a nie cielene som zaspal. Však čo, vo vlaku a v buse sa spať nedalo, v buse za mnou sedela partička cigáňov a ja som mal čo robiť, aby som si ustrážil mobil, ipod a peňaženku na svojom mieste a vo vlaku nejaká starká, ktorá si odporne, nechutne, uši rezajúc šepkala nejaké modlitby, a taká na piču cesta človeka riadne vyšťaví. Zobudil som sa na starkine“ Miláááááááčik môj , už mi došieeeeel môj Miškóóóóó“ a kurva tak okamžite ma neprebralo ani zjapanie profky biológie, keď som zaspal na labáku. Starká si pýtala vysvedčenie, ale nejak som ho nechcel ukazovať svetu, predsa len, je to osobná a intímna vec. Povedal som jej, že my máme takú modernú školu, že ho už máme len v elektronickej podobe. Tak sa na to starká radšej vysrala a dala mi pokoj.

O pol piatej došla domov mama aj s frajerom + sestra aj s frajerom. No proste, pičageňosodomagomora. A mama ako prvú vec chcela vidieť to vysvedčenie. To bol prúser jak týždňová úzávierka braniska. Ešte minulý týždeň som sa pýtal na diskotéku so slovami, že vysvedčenie bude fakt dobré, len dvojky a pár trojek./akože za odmenu, aby ste chápali/. Tak som nejak nevedel vysvetliť prítomnosť 4 z matiky a dejepisu. Mama začala samozrejme mudrovať, ako ma celé prázdniny nikam nepustí, ako si nevie predstaviť, ako na rok zmaturujem a tak. Ale najhoršie bolo, keď jej frajer, začal vyprávať celkom reálne historky /murár s trojročnou stredkou/ aké mal výborné výsledky, ako vyhral matematickú olympiádu v druhom ročníku a tak. No proste K-O-K-O-T.

A tak začali prázdniny. Na piču. A nejak na tejto vlnovej dĺžke aj pokračovali. Prvý týždeň som bol s kamarátmi na šírave, vypálilo to celkom na piču. Doniesli sme si tak asi okolo 30 litrov tvrdého chlastu, bolo nás päť. Dali sme to dole asi tak za tri dni. A to nám malo vydržať na týždeň. Z tých troch dní si nepamätám skoro nič, akurát tak príchod, potom hromadnú grcačku v latríne, čo sme tam mali, to, že som balil nejakú rozkysnutú 40-čku a ešte kúpanie sa v nejak žabacine, z ktorej som smrdel najmenej do konca týždňa. Tie tri dni však ešte za niečo stáli, narozdiel od tých ostatných 5-tich. Domov sme sa vrátiť nechceli , lebo by sme vyšli pred fotrovcami ako zbabelci, ktorí nevydržia týždeň bez mamičky, ale ani ostať tu nebolo veľmi prečo. Nakoniec sme v tom pojebanom, upršanom počasí nejak vydržali. Poslednú noc kamarátovi niekto naškrabal na auto“ K-O-K-O-T“. Takže sme do Michaloviec došli presne ako takí kokoti.

Potom som musel ísť na rodinnú dovolenku s rodinou. Teda konktétne: Mama, sestra, sestrin frajer alias hlavohruď, mamin frajer alias anihlavaanihruď, starká!!!! a ja. Proste, „nakokot“ kombinácie. Narozdiel od mojich kamarátov, ktorí si užívali každovečerné pivečko v krčme oproti mojemu baraku, ja som musel počúvať starkine reči, ako zdraželi „nitky na vyšívanie.“ Išlo ma jebnúť, keď som to musel počúvať jeden celý večer. Alebo ako som musel počúvaž vždy okolo polnoci sestrine orgie aj s tým chmuľom. Fuj, hnus, na pogrc. Ale dosš detailov, lebo by som dostal ešte nejaký závrat pri compe.

Ďalej som ešte zažil pár diskoték, kde som vždy išiel s nádejami zblaliť nejakú kočku, ale dostať sa k nejakej bližšie ako na 10 centi sa mi podarilo len asi dva krát, v jednom prípadez zasahoval aj „esbéskár“. Ale o tom vám veľa nepoviem, lebo si z toho veľa nepamätám. Akurát, ešte v tom ráno som nafúkal u kamaráta 1,75 promile. A to som bol na tom ešte dosť dobre. Ale však čo nám- zúfalcom -z posraných Michaloviec ostáva.

A ešte dosť taký na psychiku pôsobiaci pol ten posledný, kedy som musel ísť k starkej. Mám 18, aôe ešte stále nedokážem nazbierať silu a nejak sa vzchopiť a vysvetliť mame, že ma to tam nejak moc nebaví. Tak som posledný voľný pondelok nasadol na bus so školským plecniakom na chrbte /jak taký KOKOT/ a pýtal som si polovičák do Medzilaboriec. Nieže by som chcel slovenskú autobusovú dopravu nejak ojebať, to nie. Ale bol som tak duševne mimo, že zo mňa ten polovičák nejak len tak výklzol. A potom mal šofér na celý bus kecy, a mne bolo aj trápne s amu ospravedlniť, lebo to by som už vyšiel za totálneho šaša. Ako vždy a všade. Ten týždeň v izbe meter krát meter, na bytovke s výhľadom smetisko a celodenne zapnutým rádiom slovenskom som nejak prežil. Doma som bol len nedeľné ráno, a poobede 4.9. ma mama vyslala na odporný intrák, pretože doma by som jej frajerovi len zavadzal. A chvalabohu, keď si tot ak vezmem, je tam celkom fajn . Však kde inde vás naučia, že aj čas môže splesnivieť , kde inde budete nútení sprchovať sa v sprche s mačkou, ktorá tam vrhla mladé, kde inde budete mať spotrebu liter tvrdého na izbu denne , kde inde môžete každú nedeľu ujsť pred fotrovcami.

Ach bože, milujem intrááák . Ale už sa musím ísť pakovať, pretože o hodinu mi ide spoj. čaute

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár