No pred tym som s jednym chalanom niečo riesila len on ma po tom odjebal .. a teraz to znovu je take ako pred tym ako mam vedieť že sa na mn znovu nevyjebe ?
namotáva ťa a určite sa na teba vyjebe! ... som chlap a viem o čom hovorím ja len nechápem vás ženy ako sa môžete nechávať tak očividne namotávať takým primitívnymi idiotmi?
@certikbubuhuk Niektoré ženy sú fakt v tomto drbnuté. Niekoľko krát ich podjebe, doleze za nimi, že sa zmenil, tri mesiace veľká láska a zas niečo urobí. Potom bude na facebooku pičovať jak sú všetci muži rovnakí.
Niekedy fakt zisťujem, že kokoti to majú nenormálne ľahké si niekoho nájsť. Podjebú babu, doplazia sa nas5 a zas majú na niekoľko mesiacov vystarané, kým nedojde "lepšie masko". Ty kokot to kde sme, že také drbnuté baby existujú ?
@7 presne tak, toto robia všetky moje kamarátky, už sa im ani dohovárať neoplatí, lebo sú schopné sa so mnou pohádať a mesiac na to plačú, aký to bol idiot a nevideli to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Na margo témy:ja som mala úplne opačnú situáciu ako píšeš
doteraz si s tým chalanom vzájomne zo seba usierame a flirtujeme
Zábava je to dobrá
Moja rada:bud krok dopredu pred ním,prejdi mu cez rozum nech ti neprejde cez rozum on