V živote nejde o to, ako dbáš o svoje zdravie a o to, aby si všetko robil správne...život je to, čo má človek zažiť s vetrom vo vlasoch, aby si na konci mohol vydýchnuť a povedať: "Páni, to bola pecka!!"
zmysel života je to, čo si zvolíš za svoj zmysel života... teda u každého môže byť úplne iný... proste aby človek žil tak, ako chcel,,
takto .. predstavte si samého seba ako starého človeka a .. proste treba žiť tak aby ten budúci starý človek, budúce ja nelutovalo ako žilo po celý život ale povie si tak ako napísala @marleymt
Život po smrti . Možno aj tu mám nejaký zmysel, možno spojený s tým. Neviem, netuším zatiaľ ako to Boh chcel. Ale len za tú možnosť, čo nám Boh dal musím sa tešiť a radovať, že aj ja mám možnosť potom vstúpiť do jeho kráľovstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
úspech vo všeobecnosti ... v priateľstve , rodine , v láske atd.
takto .. predstavte si samého seba ako starého človeka a .. proste treba žiť tak aby ten budúci starý človek, budúce ja nelutovalo ako žilo po celý život ale povie si tak ako napísala @marleymt