Zase nie všetky, ja si sex s priatelom užívam a neviem vynachváliť, čiže ked je to dáka frigídna piča bez ludských potrieb....nevravím že všetky maju byť kurvy, ale ked nemá chuť na sex s partnerom, asi je dačo zle...samozrejme problémy, zlá nálada sa neráta, to má každý občas..
Ženy neodmietajú sex preto, lebo ho nechcú. Ale preto, lebo sa boja, že chce sex len na jednu noc - čo často chlap chce
Ale ak je žena z rádu povoľnejších a navrhne chlapovi sex, tak ten ho veľmi rád príjme, lebo často chce sex na jednu noc.
Áno, sú aj výnimky, keď chlap po tej jednej noci chce viac ako zážitok a sú aj ženy, ktoré si chcú len užiť a sú aj ženy, ktoré tajne dúfajú, že ten sex je začiatok nejakého vzťahu atd atd
A ešte je rozdiel ako sa k ženskej chováš...či chceš od nej sex na diskoteke ked ju vidíš prvý krát v živote, alebo má dostatočný pocit lásky vo vzťahu...lebo ak sa ku mne má chalana pekne chovať len ked chce aby som mu dala, tak just nie aj keby som mala neviem akú chuť...
ženy si majú chrániť svoju čistotu, byť verné, nepodviesť, nespávať s viacerými
u chlapa je to jedno, predsa len ak sa chlap v spoločnosti pochváli koľko žien dostal dostane potľapkanie po chrbte a pivo
žena je označená za štetku, chlapi ju vidia ako kus mäsa, ženy jej aj závidia a aj ju nenávidia.
čiže keby sa spoločnosť uvedomila a povedala si, že sexovanie je každého vec a nehľadela na rozidely medzi pohlaviami, brali by to ženy inak možno a povedali by áno
a ešte je tu faktor, že pre ženy je sex aj o citoch. pre mužov zväčša nie.
myslim si, ze kategorizovat to na Muzi a Zeny je chybou. MaZ su v tomto ohlade myslim rovnaky. skor zalezi ktoru skupinu hodnotime. ak hodnotime tych promiskuitnych, tak si M a Z rovnako vyberaju a su taki co idu s kazdym a taki co preberaju..
ak vravime o nepromiskuitych, co maju svojich partnerov a maju ich radi, zas je to o tom istom.. ze su len s nimi
takze nejaky vseob nazor, ze muzi to a zeny to.. treba posudzovat podla ich preddispozicii. a proste, muzi su ti rychlejsie vzrusivi a /takmer vzdy/ pripraveni.. co sa casto rozumie ako aj chtivi! no nie vzdy je to nutne pravda..
a zeny zvacsa potrebuju viac, nez len vidiet muza. kedze tie to prezivaju citovejsie..
to je blbost...ak chce ATRAKTIVNY muz sex so zenou, v 90% pripadov zena NEODMIETNE, a jej jedno, ci je to jednorazovka alebo zaciatok vztahu (ona si to citovo vysvetli, ze je to ten pravy a ze ma charizmu a podobne kraviny...)...ak chce mat zena sex s muzom, tak tiez v 90% muz neodmietne, a je mu to jedno, co bude z toho...(nahdou su aj pripady, ze muz odmietne...nie kazdy je kurevnik) ..je to len o tom, ze zeny su vyberavejsie..a ako vravi @elkiller tiez dost casto myslia na sex, akurat sa im meni intezita nadrzanosti..ked dlho nemaju sex, idu s takmer hocikym, ale tak, aby nevyzerali ako slapky, takze to je dost na zenach pokrytecke.....ide este o to, ze nechcu vyzerat v ociach znamych ako kurvy, preto co poznam spoluziacky, tak tie v skole odmietaju ponuky od spoluziakov, tvaria sa ako panny marie, pri sexualnych dvojzmysloch su znechutene, ale na intraku striedaju kazdy tyzden, ako to ony nazvali "uspokojovaca".....a co sa tyka povolnosti, tak KAZDA da muzovi, ktory sa jej javi SEXUALNE PRITAZLIVY, nevravim, ze hned prvu noc, ale sex s nim bude chciet mat....a neverte kravinam, ze zeny potrebuju aj city, to mozno dievcata, ale zeny si vedia pekne oddelit fyzicky pozitok od emocneho...
@purenarcissism neviem, prečo by som ťa za takýto názor mala ja, alebo niekto iný zlynčovať, keď s ním súhlasím
avšak, musím povedať, že existujú aj chlapské výnimky, čo sa citov týka, a som rada, že ich poznám...((
ale v konečnom dôsledku, je to rovnako, ako s dobou...každý hučí, že je "zlá doba" a pri tom sú len "zlí ľudia"...( nik si neprizná, že na tomto celom má vlastný podiel viny
@johnysheek jop, ja som stále zvedavá zvlášť na názory určitých ľudí, s ktorými dokážem v istých veciach súhlasiť
@etelnair ja sama som sice jeho vekova kategoria ale rovesnici sa mi nepacia a nikdy nepacili, chalan musi mat aspon o 3 roky viac a aj to casto vidavam ze su este jak nedozrete jablka
kedze takychto exotov mam plnu triedu a tento vyzera byt dalsi rovnaky tak si myslim ze moje prehlasenie bolo na mieste O_____o ty mi ako idiot neprides, myslim si ze tiez dokazes pochopit mentalnu uroven dnesnej mladeze a pokial viem najivna je tiez od teba mladsia, asi vedela preco chce starsieho
@hoperpohroma to je vec vkusu ja by som ties napr nechcel mat sex s mladsov prvi krat ked som sex mal tak som mal 16 a ona 21 bola opita som to vyuzil... a ovtedy som nemal este mladsiu sexuanu priatelku...
@purenarcissism kto sa riadi spolocnostou je obycajny blbec ! ja to tak nevidim vobec ze ked ma chlap vela zien je frajer a ked ma zen vela muzov je kurva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Zase nie všetky, ja si sex s priatelom užívam a neviem vynachváliť, čiže ked je to dáka frigídna piča bez ludských potrieb....nevravím že všetky maju byť kurvy, ale ked nemá chuť na sex s partnerom, asi je dačo zle...samozrejme problémy, zlá nálada sa neráta, to má každý občas..
Mozno to bude aj tym.
Ale ak je žena z rádu povoľnejších a navrhne chlapovi sex, tak ten ho veľmi rád príjme, lebo často chce sex na jednu noc.
Áno, sú aj výnimky, keď chlap po tej jednej noci chce viac ako zážitok a sú aj ženy, ktoré si chcú len užiť a sú aj ženy, ktoré tajne dúfajú, že ten sex je začiatok nejakého vzťahu atd atd
by ste sa cudovali ake su zeny nadrzane prasce a ako casto maju chut na to
ale sak co tu trepem, to viete velmi dobre :d
ženy si majú chrániť svoju čistotu, byť verné, nepodviesť, nespávať s viacerými
u chlapa je to jedno, predsa len ak sa chlap v spoločnosti pochváli koľko žien dostal dostane potľapkanie po chrbte a pivo
žena je označená za štetku, chlapi ju vidia ako kus mäsa, ženy jej aj závidia a aj ju nenávidia.
čiže keby sa spoločnosť uvedomila a povedala si, že sexovanie je každého vec a nehľadela na rozidely medzi pohlaviami, brali by to ženy inak možno a povedali by áno
a ešte je tu faktor, že pre ženy je sex aj o citoch. pre mužov zväčša nie.
@nathalicatko si tak zvedava?
@anonymnyclovek
@sandy114
myslim si, ze kategorizovat to na Muzi a Zeny je chybou. MaZ su v tomto ohlade myslim rovnaky. skor zalezi ktoru skupinu hodnotime. ak hodnotime tych promiskuitnych, tak si M a Z rovnako vyberaju a su taki co idu s kazdym a taki co preberaju..
ak vravime o nepromiskuitych, co maju svojich partnerov a maju ich radi, zas je to o tom istom.. ze su len s nimi
takze nejaky vseob nazor, ze muzi to a zeny to.. treba posudzovat podla ich preddispozicii. a proste, muzi su ti rychlejsie vzrusivi a /takmer vzdy/ pripraveni.. co sa casto rozumie ako aj chtivi! no nie vzdy je to nutne pravda..
a zeny zvacsa potrebuju viac, nez len vidiet muza. kedze tie to prezivaju citovejsie..
Alebo nereálna žena.
To sú mi možnosti...
avšak, musím povedať, že existujú aj chlapské výnimky, čo sa citov týka, a som rada, že ich poznám...((
ale v konečnom dôsledku, je to rovnako, ako s dobou...každý hučí, že je "zlá doba" a pri tom sú len "zlí ľudia"...( nik si neprizná, že na tomto celom má vlastný podiel viny
@johnysheek jop, ja som stále zvedavá zvlášť na názory určitých ľudí, s ktorými dokážem v istých veciach súhlasiť
ani ja by som nechcela nic mat so 16rocnym kuriatkom a nie je to kvoli tomu ze by som nemala rada sex
kedze takychto exotov mam plnu triedu a tento vyzera byt dalsi rovnaky tak si myslim ze moje prehlasenie bolo na mieste O_____o ty mi ako idiot neprides, myslim si ze tiez dokazes pochopit mentalnu uroven dnesnej mladeze a pokial viem najivna je tiez od teba mladsia, asi vedela preco chce starsieho
btw kolko ma wale?
najivna chodi s etelarom preto, lebo ma krasne, jemne, elfske crty
wale ma 19 a pol
btw pises ak odement, ani ti neverim ze mas 20
a k teme
neriiesim