Aspon by komunisti pobrali majetky vsetkym zlodejom a pozatvarali liberalov za ich choru politiku. Kazdy by mal opat pracu a byt zadarmo.
Ani sa nedivim ze bol v roku 1948 vitazny februar kedze bolo po tazkej vojne. A komunisti slubili ludom pracu, byvanie, vystavbu fabrik a socialne zabezpecenie.
@kolosko je extremne smutné že po 1989 nedali basu všetkým tým jeblingtonom na čele s gustom husákom, a tym retardom čo zomrel nedávno. mal zhniť vo väzení, to bola špina prvotriedna. chrapúň obyčajný
Najlepsi príklad toho ako by sa žilo keby tu nebol komunizmus je Rakúsko. Východiskové pozície po oboch svetových vojnách malo horšie ako Československo, ktoré patrilo v medzivojnovom období medzi 10 najvyspelejších ekonomík sveta. Asi v 60. rokoch dosiahlo Rakúsko s ČSR paritu a za normalizácie sme tak zaostali, že ani 30 rokov po revolúcii sme nedosiahli ich životnú úroveň. Takze tolko k úspechom komunizmu
@silencius@5 Máš pravdu, ale veľa robí aj mentalita národa. Tá je u Rakúšanov diametrálne odlišná ako u Slovákov. Za tých 30+ rokov sme už mali byť niekde inde.
@silencius@5 a nieje to porovnávanie troška mýtus? ČSR síca patrila medzi výkonné ekonomiky ale moji starí rodičia aj tak žili v drevenici, svietili petrolejkou, mäso jedli iba v nedeľu a chodili v krpcoch. Keď sa hovorí (píše) o vyspelosti ČSR tak je to o Sudetách, Čechách, Morave a severozápadnej časti Slovenska (hlavne Považie), zbytok štátu bol na tom stále veľmi veľmi biedne.
@cltr0n@10 je to nepodstatné, ale ja nereagujem na neho a už som tu dávnejšie povedala názor, že je jeho trolling trápni, toto bolo skôr adresne tým, čo sem náhodou dolezú a skutočne si to myslia
@cltr0n@11 Ale to by sa predsa dalo povedať aj o Rakúsku, ktoré bolo na tom medzi vojnami ešte horšie (hovorí sa, že otec zobral neskoršieho kancelára Bruna Kreiskeho na výlet do Brna, aby mu ukázal ako sa žije v bohatej krajine), chudobnejšie regióny by sa dali nájsť všade. Akúkoľvek malo CSR skutočnú hospodársku silu, Rakúsko na tom nebolo až do 60. rokov nikdy hospodársky lepšie ako Československo. To kde sú oni teraz a kde sme my (a Česi) sa nedá pripísať ničomu inému ako komunizmu.
@skvrnka@8 Pocuvaj ma sem ty nebud drza! Vdaka komunistom dnes mame skoly, nemocnice, sportoviska, byty, cesty, zeleznice! Na Slovensku nebolo nic a ked sa dostali komunisti k moci tak naraz bola fabrika na fabrike! Taktiez bola industralizacia a elektrifikacia! Komunisti vytvorili take hodnoty o ktore sa dnes kapitalisti biju a strielaju na uliciach! Nebud prosim smiesna! Aj tvoji rodicia su produktom minuleho rezimu! Co sa postavilo po roku 1989? Nic dokopy! Za tie hlupe reci by som ta hned dal do basy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ani sa nedivim ze bol v roku 1948 vitazny februar kedze bolo po tazkej vojne. A komunisti slubili ludom pracu, byvanie, vystavbu fabrik a socialne zabezpecenie.
Štekáš na nesprávny strom