Ahojte vedel by mi niekto poradit Niaku zbraň na ktoru nemusím mat zbrojný preukaz ? potreboval by som nieco na taky ten odych a rozmýšľal som nad vzduchovkou alebo nieco take poradíte mi podľa coho mam vyberať vzduchovku alebo mi pošlete link ? :
@bunnyboy Tak vies no povedal som si ze nebudem stale pri pc takze chcem začať citát NIAKE fajn knižky cvičiť chodit viac von pomáhať viac doma a teraz ma napadlo tiez toto a tu zbraň idem mrknut
Raz som niekde čítal že v Indonézii tuším majú limit na max. energiu strely pri vzduchovakách niekoľkonásobne vyššsí ako my tu , tak choď si tam kúpiť nejakú na samej hranici medzi vzduchovakou a strelnou zbraňou , ale asi bude sranda s tým potom na letisku a tak ...
Aha tak aby som nesedel pri PC tak si kúpim vzduchovku jak chuj a budem strieľať. Uznám ak by to bolo za športovým účelom ale ne len tak. Zbraň je buď na sebaobranu alebo útok. Asi ani jedno neplánuješ Tak radšej choď športovať, behaj, bicykluj, choď von s tými čo nesedia doma. Radšej ti odporúčam behaj za ženami ak už sa ti nič nechce. Prípadne brigáduj, uč sa a neviem čo všetko. Je x možností.
Ak sme pri zbraniach už dlhšiu dobu si chcem zaobstarať zbrojný preukaz a zbraň ale vyslovene na sebeobranu. Lebo v tejto dobe nikdy nevieš na akého človeka natrafíš. A dokým schvália zákon, tak aj expanznú
@rofacella@21 really ??? čo ked má niekde na blízku strelnicu...nevidím nič zlé na tom aby si išiel zastrieľať..možno, že sa chce naučiť strieľať...človek chce poradiť lebo je rozhodnutý a vy mu tu vnucujte kokotiny z vašej hlavy typu "brigáduj"...z tej témy si zistil, že nič z toho čo si napísal nerobí ? fking logic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zahraj sa na Froda.
W
T
F
Myslel to ako druh relaxacie..najma psychickej..ze nebude na nic mysliet, uvolni sa a zastriela si. Nie ze v ramci oddychu dakoho odjebe
Ak sme pri zbraniach už dlhšiu dobu si chcem zaobstarať zbrojný preukaz a zbraň ale vyslovene na sebeobranu. Lebo v tejto dobe nikdy nevieš na akého človeka natrafíš. A dokým schvália zákon, tak aj expanznú