Takže omylom som stlačila enter, zaujímalo by ma, že či je nejaký produkt/produkty, kde nie je pre Vás prvoradá cena, ale kvalita a za tú kvalitu si aj dosť priplatíte?
U mňa je to napríklad obuv, ale aj niektoré potraviny, napríklad jogurty, salámy, pečivo.
nóóóóóóóóóó...tak momentálne som si priplatila na poriadne športové oblečenie a tenisky a celkovo oblečenie čo sa týka športu..potom som ochotná priplatiť za podprsenku poriadnu a za potraviny-konrkétne mám rada dobré čaje a chleby...a mám rada dobré víno-nie som teda nejaký znalec-ale viem čo mi chutí takže si kľudne priplatím a tak isto alkohol..moc nepijem, ale ked už, mám rada dobré veci
hlavne veci ktoré užívam dlhodobo, na ktorých sa podľa mňa neoplatí šetriť .. ale zas za oblečenie, ktoré je síce na dlho sa snažím míňať čo najmenej sú to predsa len handry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
U mňa je to napríklad obuv, ale aj niektoré potraviny, napríklad jogurty, salámy, pečivo.
zriedkavo aj za estetiku...
pokuta je stokrát horšia
Inak absolútne za nič, raz som si omylom kúpila zubnú kefku za 5 € a dva týždne som si umývala zuby so zatvorenými očami.