no teda ja žiadny problém nemám s tým, že mám 16 a som panna splužiačky si z toho robia srandu. Nechcem byť ako ojazdený bicykel za to, že oni už v 13 prišli o svoj venček. Stretli ste sa už s niečím podobným? lebo je to moja osobná vec kedy a s kým
ja som klamala že panna nie som celu strednu... vlastne až kym som ozaj tou pannou už nebola, pretože som sa hanbila, a tušim som bola tiež medzi poslednými odpanvená v triede v maturitnom ročníku
@reebus nestretla, pretože tvoje spolužiačky zjavne nemajú pojem o sebahodnote a ani v podstate o ničom Takýchto kuriev stretávam hore dole, škoda, že tí, ktorí im podľahnú si neuvedomia, že hodnota takýchto dievčat je nulová..
Pannenstvo je jednak veľká vzácnoť, a jednak v 16 je absolútne normálne byť pannou, naopak v tomto veku o to prísť je podľa mňa skoro. Takže nepočúvaj ich, počkaj si na toho pravého, prísť o to len preto aby si o to prišla je úplná blbosť, podla toho ako píšeš si rozumné dievča takže dúfam že sa podla toho aj zariadiš.
Tiež rozmýšľam, že nakoľko sú tie tvoje spolužiačky zabrzdené... Lebo napríklad ja som vo štvrtáku na strednej a myslím, že vacsina báb v mojej triede su panny.... O.o
maj absolútne piči názor ostatných... väčšinou sú to ovce alebo len závidia keďže.... (etc. etc. doplnte si podla vlastného uváženia).... normálny vyrovnaný človek si nemyslím že ma nejaký dôvod na to aby sa vysmieval niekomu za toto
Pevne verím,že polovica z pičí ktoré sa ti posmievajú nevideli cicinu ani z rýchlika len to úspešne taja.Keď máš také pridrbané kamošky alebo čo to je,tak tvrď že si taká istá kurva ako oni a máš pokoj.Ale v duchu buď hrdá na seba.
čoooo??? tote deti idú s morálkou nejako dolu vodou...to čo za spolužiačky....noo čo ja viem tak z mojich bývalých spolužiačok sme asi polovica ešte panny a to máme 19 a necítime sa ako vykopávky
je to len tvoja vec samozrejme, určite si inteligentnejšia ako tie tvoje spolužiačky, ktoré skončia buď s nejakou zaujímavou pohlavnou chorobou, alebo veľmi túžia po účasti v "Sixteen and pregnant"...každopádne, držím Ti palec, nech nájdeš super chalana
btw : to tvoje "prišli o svoj venček" mi pripomenulo Monicu z F.R.I.E.N.D.S .
@reebus nabudúce im na to odpovedz niečo ako si napísala sem: "nechcem byť v dvadsiatke ojazdená ako babkin bicykel len preto že vy budete", a dosť možno sklapnú
Tak sa vysmievaj ty zo svojich spoluziacok, ze uz nie su panny, a ich "hodnota" nie je o nic vyssia ako slapiek na dialnici. btw este mas cas, nikde nemusis sa ponahlat a na tie sliepky, co mas v triede kasli, este zjavne ani spolovice mentalne nedospeli.
Kľudne možeš vystupovť so svojím origo nickom chlapci si vážia že niesi ako ojazdený bicykel. Všetci vravia že chcú ku.vy ale potom až dospejú a dostanú rozum tak si za ženú zoberú neojazdené. Takže klídek pohodička
@reebus To, že sa ti smejú má svoje príčiny. Chcú aby si bola rovnaká ako sú aj oni. Máš totiž niečo čo oni už nemajú a z najväčšou pravdepodobnosťou to ľutujú a tebe závidia. Táto závisť ich zožiera a tak sa ťa snažia vyprovokovať k tomu, aby si stratila panenstvo. Ty si však chráň to čo je iba tvoje a nesprav takú hlúposť ako tvoje spolužiačky ak to nechceš potom veľmi ľutovať. Pretože podľa tvojho vyjadrovania máš od ich mentality veľmi ďaleko v zmysle toho, že si psychicky oveľa vyspelejšia. Nemyslím si, že sa chceš zaradiť do stáda práve týchto kráv, ktoré sú až príliš závistlivé a zákerne. Zaslúžili by si navliecť pás cudnosti a zahodiť kľúče.
prosím ťa len sa nenechaj ovplyvniť hlúpymi názormi svojich spolužiačok, sú to deti a nemajú ani ponatie o tom aký je reálny život To že si panna nie je žiadna hanba
kašli na názory tých báb a maj prvý sex vtedy, keď to budeš chcieť.. inak sranda, že ja takéto spolužiačky vôbec nemám 75% sú panny a tie, čo o to prišli v 15, 16, 17 tak nemajú potrebu o tom nejak nahlas hovoriť a už vôbec nie sa pannám smiať dokonca ani inde som toto nevidela, nepočula som o tom, jedine tu na birdzi..
cožeee? my sme trieda, v ktorej sú 15-16 ročné baby (okej, jedna piča má ešte len 14) a neviem o žiadnej, ktorá by nebola panna... hej, sme dosť škaredé ale niektoré sú aj pojebateľné a podozrievam jednu, že už s niekým spala a jedna sa tvári, že už nie je panna ale neviem kto by ju už len chcel pretiahnuť...
ale toto je choré. aby sa niekto niekomu smial za to, že je panna. Nepoviem v tridsiatke. ale v 16? O_____________________________________________o
No,ako aj my si robíme haluz z jednej lebo je posledná .... ale ona je trošku mimo...
poviem ti jedno,nechcela by si byť v našej super nadržanej triede,každý tam sexuje s každým,spolužiačky sú spolu bežne v trojke,čo alkoholická párty,to sex ... čo debata,to o sexe ...
to je bohuzial ta dnesna mladez, nepaci sa mi celkovo kam ten svet speje a co ludia povazuju za spravne...poviem to na rovinu, ide to cele do sraciek...spoluziackam odkaz ze nie vsetkoho sa potrebuju zbavovat hned aby boly "cool"
Je uplne nepodstatne kedy o to prides či budeš mat 16 ci 25.... podstatne je to ze to bude z osobou ktoru lubis a budes si na to pamatat... ze ooo ano onbol ten prvy ... takze mas este cas
Ja som o panenstvo prisla tak trochu nechtiac... vzdy som si TO chcela nechat az na svadobnu noc, no mojmu snubencovi som jednoducho nemohla odolat. Ja som taktiez mala kamaratky ktore to uz davno mali za sebou, no pre mna to bolo vzacne, nenechaj sa ani ty ovplyvnit inymi ludmi a rob tak ako citis. a mylsim ze cim viac to budes oddialovat, tym viac si to neskor uzijes... drzim palce, mozes byt na seba hrda ze niesi ako tvoje kamaratky!
@reebus mas 16 a nemusis sa nikam nahlit,co si o tom myslia spoluziacky ta mozno trapi ale nenechaj ovplyvnit,nikdy a nikym.Ty sama musis citit ze to chces s tymto chlapcom na tomto mieste presne teraz.Mam 30 a chcel by som ti povedat ze na ten vecer budes spominat cely zivot tak to sprav tak aby si si cely zivot nevycitala ze to mohlo byt lepsie.
@reebus je fajn, ze to beries takto a neskocila si hned do postele s niekym, len nech ti to vydrzi ... ser na ostatne baby, vacsina ojebava a s nikym nic nemala .D
@reebus o tak to sa u nás rieši bežne. Ja som, ty nie si, Ja som cool. Ja si z toho nič nerobím, veď času je dosť. Kam sa náhliť? Len buď kľudná a dočkaj času.
@reebus ja mám 17 a som panna a nehanbím sa za to... aj keď tiež mám pocit že už som 1 z posledných v triede ak nie v ročníku a je mi to jedno... myslím si, že by to malo byť z lásky... možno som staromódna, no je mi to jedno
...ale inak je to podľa mňe celkom normálne, nič zlé na tom nie je. skôr skús ukázať svojim spolužiačkam, aké sú hlúpe ony, keď si takú vec nenechali minimálne na dobu, kedy budú schopné o tom racionálne a dospelo uvažovať...
@reebus super nazor, plne ta podporujem Radsej si na niekoho pockat ako sa s niekym vyspat len preto, aby si si mohla povedat: hura, mala som sex.
A poznam zeny aj muzov, co este v 25 nemali nikoho a co? Nikdy sa im nikto za to nesmial, lebo sa nestykali s dementkami, co roztahuju nohy pomaly od dvanastich.
dobre robíš, je to každého osobná vec a nechápem čo to máš za dementné spolužiačky, ešte som sa s niečím takým nestretla.. asi už nemajú o čom rozprávať... keď som o to prišla v 15, moje kamarátky boli ešte panny a necítila som sa medzi nimi nejako "svetovo", skôr naopak.. teraz to aj trošku ľutujem, keby sa to dalo vrátiť tak by som to určite oddialila, ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
preboha, ved v 16tich je na sex aj tak skoro, malokto je tak vyspely a ma na to rozum v podobnom veku
a ty mas na to dobry, zdravy pohlad, nenechaj si ho vziat konecne aj niekto rozumny medzi sucasnou mladezou
Drž sa, som rada, že takto zmýšľaš
veď ono to raz príde,ešte je veeeľa času
A obes tie kurvy zasrate z triedy.
btw : to tvoje "prišli o svoj venček" mi pripomenulo Monicu z F.R.I.E.N.D.S .
takze prave tie tvoje haha spoluziacky to este nerobili a len tak hovoria aby nevyzerali blbo..
a na sex mas este cas a som uprimne rad,ze chces pockat
P.S.: Vencek mas tak 3cm vedla
ale toto je choré. aby sa niekto niekomu smial za to, že je panna. Nepoviem v tridsiatke. ale v 16? O_____________________________________________o
cítim sa hrozne, idem sa obesiť
poviem ti jedno,nechcela by si byť v našej super nadržanej triede,každý tam sexuje s každým,spolužiačky sú spolu bežne v trojke,čo alkoholická párty,to sex ... čo debata,to o sexe ...
zvrhlosť čistá,no cítim sa tam skvele ♥
Ak si z DK a chodíš do školy v DK tak ti poviem,že si na omyle
...ale inak je to podľa mňe celkom normálne, nič zlé na tom nie je. skôr skús ukázať svojim spolužiačkam, aké sú hlúpe ony, keď si takú vec nenechali minimálne na dobu, kedy budú schopné o tom racionálne a dospelo uvažovať...
A poznam zeny aj muzov, co este v 25 nemali nikoho a co? Nikdy sa im nikto za to nesmial, lebo sa nestykali s dementkami, co roztahuju nohy pomaly od dvanastich.