@skellington666 v demokratickej krajine áno, ale i demokracia má pravidlá a zákony a z nich vzišla táto stránka, ktorá má tiež pravidlá, ktoré sa majú pre poriadok dodržovať.
@17 v pesnicke sa to este nejak dokopat da...ono v pesnicke som uz pocul rymovat sa aj slova end a sun....ale inac su tvoje predstavy o ryme dost narusene
po tom ako som zhliadla "ďalší chladní večer" prestala som čítať. chceš aby sme ti ohodnotili vlastnú tvorbu ale znechutilo sa mi to hneď na začiatku. keď už to tu vešiaš ...
@skellington666 - rytmika ti asi veľa nehovorí - ale ak chceš písať text tak by asi aj trochu mala... no nič, prekúsnem fakt, že toto malo byť v blogu a rovno napíšem, že mne sa páčili iba prvé dva verše poslednej strofy
@skellington666 Keďže sme v demokratickej krajine (aspoň oficiálne), chcem povedať svoj názor na tvoju... báseň .
Tuctová, bez niečoho výrazného, čo ma chytí za srdce a prinúti vrátiť sa k nej znova, metafory sú plné klišé, rýmy neisté a takisto tuctové, veľa zbytočných slov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@7 každý robí chyby..nie? nabudúce si už dám pozor
a chlapec si opäť niekde lieta . (miesto toho lieta by si mala niečo čo sa rýmuje ) alebo skús celú tu vetu nejako pomeniť .
Máš tam ešte nejaké chyby ake ak si začiatočník tak to je úplne bežné.
(Ak chceš s niečím poradiť tak mi napíš kľudne, ja píšem texty už dlhšiu dobu . Rada pomôžem)
a blog je tu na...hovno??
citala som to len zbezne, nebudem citat tvorbu vo fore...ale celkom ok..
Tuctová, bez niečoho výrazného, čo ma chytí za srdce a prinúti vrátiť sa k nej znova, metafory sú plné klišé, rýmy neisté a takisto tuctové, veľa zbytočných slov...
nie zeby som napisala lepsie ...