Darčeky, december, Mikuláš, večera, ryba, nákupy, hádky doma aj keď je to čas pokoja a radosti, sestra, čo sa vtedy vráti domov, koláče, sneh, chata s rodinou alebo s kamarátmi, že o chvíľu je Silvester, vianočný
dost veci ma napadne.. a hlavne take co sa mi tu nechce rozpisovat ale kazdopadne viem co ma napadne z toho nadpisu ,,vIANOCEE...hou hou hou" koprivka a migrena v jednom ,... nehorazne otravna reklama toto xD aj bimbambom aj salala~_~
prázdna kreditka, návštevy, fronty v obchodoch, hnusné cestovanie v mhd do školy (pred a po prázdninách samozrejme ono je to totiž desné, jak tam šofér pustí kúrenie na plno a všetko je tam zatvorené, tak je tam dusno, nedá sa ani pohnúť a keď z autobusu na zástavke vyletíš von, tak si prepotení jak...), premýšlanie o minulom roku, nadávanie si za nedodržanie ani jedného predsavzatia, dávanie si ďaľších predsavzatí do budúceho roka, o ktorých aj tak vieš, že ich vôbec nesplníš a naďalej len premýšľaš nad tým, jak znova celý rok ostaneš bez nejakej tej "známosti", ostatne tak ako po všetky roky. potom si brat donesie domov frajerku, budú sa tu zas okusávať a tee z toho bude na grc. tak si zoberieš gitaru, lenže to ti už chodia papulovať celá svorka, aby som si to dal tichšie tak si dáš len slúchadlá a nestaráš sa o nič...
ale inak mám vianoce rád ale ozaj ich mám rád, to je proste parád, keď je skoro tma, a keď nasneží čerstvý sneh, všetko pekne biele...
13 plný súhlas. konečne sa tu našiel aj niekto inteligentný. ostatný humbuk okolo vianoc je číry komerčný výmysel a myslím si, že neveriaci by ich ani nemali oslavovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
man with ciggarette who try to write in the secret like me...
ale inak mám vianoce rád ale ozaj ich mám rád, to je proste parád, keď je skoro tma, a keď nasneží čerstvý sneh, všetko pekne biele...
ved nie prave preto su vianoce??