@lucy92 od kedy zacnu rast zuby od vtedy ich treba dietatku umyvat, samozrejme na zaciatku bez zubnej pasty a s malou kefkou s jemnimi stetinami a potom ked bude dieta väcsie tak pouzivat detske zubne pasty, nazor ze tie zubky su len mliecne a aj tak vypadnu nie je celkom spravny, lebo zdravy mliecny chrup da zaklady zdravemu trvalemu chrupu
btw tieto mudrosti bohuzial nie su z mojej hlavy ale raz som to v telke videl ako sa na tuto temu rozpravali zo zubarom
a este, s dietatom by si mala chodit aj ku zubarovi na prehliadky, aby sa diata naucilo ze zubara sa netreba bat, ze zubar robi iba zle veci
Najoptimálnejšie by bolo asi až po mliečnych lebo mliečne aj tak vypadajú ale najlepšie sa je učiť čistiť zuby asi od mala čiže od 1 - 10 lebo decko si najviac osvojuje hygienické návyky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw tieto mudrosti bohuzial nie su z mojej hlavy ale raz som to v telke videl ako sa na tuto temu rozpravali zo zubarom
a este, s dietatom by si mala chodit aj ku zubarovi na prehliadky, aby sa diata naucilo ze zubara sa netreba bat, ze zubar robi iba zle veci
žlté a ďaleko od seba D