nehorazne potrebujem poradit.. s priatelom sme nemali este sex.. cize som panna.. ale pred par dnami sme sa iba uspokojovali.. a to bolo presne 4 dni po menstruacii.. je mozne ze sa jeho semeno nejako prenieslo do mna?.. je vobec mozne aby som bola tehotn
no moja ono to semienko musi prejst dlhuuu cestu v tebe, a je nulova pravdepodobnost, ze by ta mala rybicka dosla az tak daleko, ved to ked sa do teba chalan "vystrieka", to je pre tu rybicku, hovorme tomu spermia, taky pohon, ktory ju moze ale aj nemusi dopravit tam, kam podla prirody patri, ale kedze ona ten pohon nema, tak sa TAM nema ako dostat...
urcite nie si tehotna...
a ked tak, ukradi tu drahu pilulku z tesca za 700sk,- ako to urobila moja spoluziacka
No on sa spravil ak si mala semeno pri posve, on na prstoch a dostalo sa ti do posvy je to mozne i ked nepravdepodobne... pretoze spermie vo vlhkom prostredi vydrzia dost dlho.
Na druhej strane to ber pozitivne. Ak si tehotna a panna, to si druha maria. Druha po 2000 rokoch, jezis prichadza, ide armagedon we are doomed
@11 ..nie si tehotna nebojsa, a keby si mala nejake podozrenia tak si furt buchaj do brucha, aspon to zakilujes a v takejto malej velkosti to este bezproblemovo vykakas ale nemaj boja..honcujte sa aj nadalej, ked mate radost
zufala.. keby si mala trocha inteligencie v mozgu tak by si sa nepytala picoviny a presla by si si archiv diskusii kde takychto jeblych debat uz bola plna rit. a docitala by si sa ze pravdepodobnost otehotnenia je mala... ach boze... idu dalej citat dahla..
inak akoze ked si spravila ty jeho tak akoze umyt si ruky alebo tak to ho nenapadlo?
to si dal ochranu na toho zajebaneho vtaka? uzasne prakticke hlavne ked ten kondom je na ochranu pres spermiami... omg fakt je nutne zaviest sexualnu vychovu na skolach lebo za chvilu sme v pitchi
@26 Ak ju uspokojil az tak ze si vajicko doslo k prstom pre spermie tak chalanovi klobuk dolu Inak chalan musi mat ine spermie alias specialne jednotky utociace za kazdych podmienok
Ehm. Je jeden známy prípad keď bola panna tehotná je... Totižto bola veľmi veriaca a jej snúbenec ateista. A tak to riešili tak že ten snúbenec sa ukájal na jej stehnách... Až raz zistili že je tehotná. Ako sa to tam dostalo už nepametám veľmi každopádne blana pretrhnutá nebola. No.
holka zlatá, do budúcna zvoľ radšej opačný postup, obzvlášť keď je tvoj chlap dutý jak bambus, že sa neumyje ešte by sa ti mohlo stať, že on bude spokojný, a tým to preňho skončí
ľudia to čo som napisal v @30 som si nevymyslel Niekde som to čítal, dajaký gynekológ aj hovoril ako je to možné ale nejaké presné info odo mna nechcite
Mozes kludne otehotniet aj ked si panna ano. Stat sa to moze. Cital som to v jednom zenskom casopise .... takze nasmiech by tvoje forum urcite nemalo byt zajdi k doktorovi a uvidis. Ale myslim si, ze nie si tehotna. vsak to by si vedela .. vsak nitko ta pi tom nevidel co si robila
@17 Ak som to dobre pochopila, ty si uspokojila svojho priateľa, a on si šiel dať na jeho kamaráta ochranu až po tom, čo sa vystriekal? Tomu na ktorú pi*u bolo?
Chcelo by to sexuálnu výchovu, veľa sexuálnej výchovy..
nik nemože otehotniet pokial je panna lebo ta ochranuje blana a ta pokial nieje narušena tak neotehotnieš. Lebo semeno musi byt zavedene so vnutra aby mohlo putovat do maternice. A aj keby sa spravil priamo na tebe tak nemaš sancu a ešte jedna vec,ak chodievaš na wc cikat tak to nemaš sancu
akoze je to podla mna nerealne ale nieje pravda ze vylucene.... ako pobavila som sa na vasich odpovediach ale zasa ta holka potrebovala pomoct tak ste si mohli niektore komentare odpustit .... ani ja niesom skusena v takych veciach aa co sa tyka toho kondomu ja osm to pochopila takto ze chceli mat sex takze si ho nasadil ale potom k tomu nedoslo takze si ho daj dole a isiel uspokojovat ju ..... aj vy niektory ste nevedeli ze co je to sex a nikto sa vam nevysmieval tak to nerobte ani vy .... ale inak akoo aj ja som sa toho bala no zvazila som vsetky veci a prisla som na to ze nemozem byt tehotna tak sa majte
Ale, zdá se, že tady někdo sežral všechnu moudrost světa.. To víte, že může bejt těhotná panna - mám kamarádku, který se to stalo, takže se smát můžete, než vás to potká taky..
Přes blánu se sperma dostat může, když se přes ní dostane menstruace - stačí, když se trefíte do plodných dní a on je dobrej střelec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
urcite nie si tehotna...
a ked tak, ukradi tu drahu pilulku z tesca za 700sk,- ako to urobila moja spoluziacka
Na druhej strane to ber pozitivne. Ak si tehotna a panna, to si druha maria. Druha po 2000 rokoch, jezis prichadza, ide armagedon we are doomed
toto nemoze ta dievcina mysliet vazne
zufala, dolezita otazka... mas nejake konkretne podozrenie, ako sa mohlo to semeno dostat do teba?
mohla by z toho otehotniet?
pls len vazne komentare...
zufala.. keby si mala trocha inteligencie v mozgu tak by si sa nepytala picoviny a presla by si si archiv diskusii kde takychto jeblych debat uz bola plna rit. a docitala by si sa ze pravdepodobnost otehotnenia je mala... ach boze... idu dalej citat dahla..
to si dal ochranu na toho zajebaneho vtaka? uzasne prakticke hlavne ked ten kondom je na ochranu pres spermiami... omg fakt je nutne zaviest sexualnu vychovu na skolach lebo za chvilu sme v pitchi
inak som rad ze som par ludi pobavil
a pochybujem ze by si takto otehotnela ... to by musel mat hyperaktivne spermie
holka zlatá, do budúcna zvoľ radšej opačný postup, obzvlášť keď je tvoj chlap dutý jak bambus, že sa neumyje ešte by sa ti mohlo stať, že on bude spokojný, a tým to preňho skončí
inak, ktovie ako k tomu prišla tá fuchtla mária?
@0 - riziko tam je, ale je to nepravdepodobné.
@17 Ak som to dobre pochopila, ty si uspokojila svojho priateľa, a on si šiel dať na jeho kamaráta ochranu až po tom, čo sa vystriekal? Tomu na ktorú pi*u bolo?
Chcelo by to sexuálnu výchovu, veľa sexuálnej výchovy..
A @chavez zabil si, kvalitne si zabil..
chavez si borec haluzne si to zaje_al
Přes blánu se sperma dostat může, když se přes ní dostane menstruace - stačí, když se trefíte do plodných dní a on je dobrej střelec..