Ahoj, je tu niekto kto to študuje, resp. študoval, alebo sa chystá? Prijali ma a rada by som vedela, či je to až také ťažké, ako väčšina ľudí hovorí a či sa mi to vôbec oplatí ísť študovať. Viem, že takýchto príspevkov, tu už bolo veľmi veľa, ale budem vá
a šak choď tam. prvý ročník je v pohode, potom prestúp na iný odbor, najlepšie tms keď už si v tom teda. ak ťa prijali aj inde, tak choď inde, ak neplatí @1
@lorei Ja som to vysiel. nebolo to lahke. ale zase na druhu stranu ja som ani nepatril k tym poctivym ziakom keby som mal dat ruku na srdce. prednasky som ani nevedel co je ak myslis ze by ta to bavilo vyskusaj. ak si zaroven prijata aj niekde inde tak sa rozhoduj pre to co ta viac bavi, resp podla toho kolko chces studiu venovat casu.
Ja by som tam znova nesiel, kopec teoretickych debilin ktore ti budu na nic, vela nezmyselnych zadani + ziaden volny cas ak chces mat vsekto nacas a nerobit zapocty ku koncu skuskoveho + ja som sa nenaucil vobec nic nove , predtym som bol na SPS stavebnej a ucili sme sa cca to iste bez teoretickzch omacok. 3 roky som tam drel abz som mal tie dve pismenka BC. na ING. som nesiel, nezniesol by som dalsie dva roky buzeracie,odporu, nezaujmu o studentov a debilin v podobe vselijakych zadani a co ja viem coho este.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nie je to lahke
nebuď krava jak som ja a možno to do 10 rokov aj doštuduješ