@grietusha aha cize spolitizovanie festivalu a miesanie politiky do hudby je oukej,a ze na to poukazujem je dementne..ako nevies DEMENT kascak velebil vaska havla,povedz to tisickam srbskych deti ktore jeho skurvene humanitarne bombardovanie zmrzacilo..a aby som nebol tak daleko tak to povedz tym ktorych prepustili v ZTS Martin,dovtedy najvynosnejsi slovensky podnik..a preco? lebo zbrojarcenie je zle..ale preco ho zavrel pan vasek lahev len na slovensku nevedno..asi k jeho netajenej laske ku slovakom..nabuduce si tam dajde bukkake
@micenzo nejdem sa s tebou hádať, len si veselo budem naďalej myslieť, že si hlúpy, keď si nepochopil, prečo to bolo Havlovi venované. a si hlúpy nazývať niekoho dementom (a ešte k tomu niekoho, kto svojím festivalom a ľudským prístupom robí radosť desaťtisícom ľudí), len preto, že niekomu venuje spomienku. to, že niekto bol politikom, neznamená, že bol len politikom.
ano vasek láhev nebol len politik,bol to chrapun,alkoholik,hajzel a d e m e n t
chcel by som vediet reakciu kebyze na svojom festivale velebim na podiu adolfa hitlera,vsak on nebol len politik a zly politik velebit antislovaka a cloveka ktory ma na svojich rukach krv tisiciek,to je proste zle..a to spolitizovanie tam je aj bez toho havla
@micenzo s niekým, čo i len nepriamo porovná Havla s Hitlerom, sa ďalej už nechcem nikdy baviť. ži si slastne vo svojej nekonečnej ignorantskej hlúposti.
@majo16 ja som proti pohode tiez nic nemal,ale kedze si tam pan kascak urobil niekolkokrat politicky miting a velebi tam takychto ludi tak.. humanitarne bombardovanie na nho!
@micenzo človek drahý, nič proti, ale do diskusie o čomkoľvek sa radšej nezapájaj. ľudia si ťa budú viac vážiť, keď sa budeš venovať napríklad murovaniu. alebo odhrabávaniu snehu v lete. skrátka, hocičomu inému.
vyvratit tisice obeti humanitarneho bombardovania - nic
vyvratit to ze to bol zasrany zid z loze - nic
mam v keli festival,nech sa ludia bavia,nemam nic proti,ale toto su zasadne body ktore celu tu zabavu tak trochu posramotili..nepisem toto len ja pisu to viaceri..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
» goo.gl/PLlvf...
treba to jej materi ukázať aku dcéru vychovala, nemaju hanbu sa takto verejne ukazovať:/.......sodomia gomoria..............filip
ta fotka je vsade, poserte sa z toho podla mna ani nie je z pohody
pre hlupaka kazdy hlupy?
ano vasek láhev nebol len politik,bol to chrapun,alkoholik,hajzel a d e m e n t
chcel by som vediet reakciu kebyze na svojom festivale velebim na podiu adolfa hitlera,vsak on nebol len politik a zly politik velebit antislovaka a cloveka ktory ma na svojich rukach krv tisiciek,to je proste zle..a to spolitizovanie tam je aj bez toho havla
@majo16 nahodou obsadenie pohody bolo skvele! hviezda za hviezdou len skoda ze nevystupila aj daka ta búrka
vyvratit spolitizovanie hudobneho festivalu - nic
vyvratit antislovakizmus vaska lahvu - nic
vyvratit tisice obeti humanitarneho bombardovania - nic
vyvratit to ze to bol zasrany zid z loze - nic
mam v keli festival,nech sa ludia bavia,nemam nic proti,ale toto su zasadne body ktore celu tu zabavu tak trochu posramotili..nepisem toto len ja pisu to viaceri..
@majo16 Argumentácia niekedy nemá zmysel.
Ja mam na nich 6. zmysel