Prednedavnom som spoznal holku, ktora je uplne super.. mame si co povedat, dost mi rozumie, je hrozne zlata, vtipna, krasna. Vedel som, ze uz skoncila skolu, a ze je teda starsia, ale nevadilo to ani mne ani jej. Az ked sa to medzi nami uz dost rozbehlo,
nepoznám ju, ale ženy v tom veku chcú perspektívneho chlapa, s ktorým by neskôr mohli niečo budovať..ale asi si chce len užívať a zatiaľ tomu aj ona necháva volný priebeh..(súdim podľa sestry, ktorá je v tom veku a z rozprávania o jej kolegyniach a kamarátkach+ich vzťahoch)
Hmm, kamoš si teraz našiel babu čo má 28 rokov a on má 20, navyše tá baba má už dieťa a ja mu musím teraz zavolať, aby som vedel ako to u nich pokračuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
horsi je rozdiel typu 15 rocne dievca a keby mal jej priatel 23, vtedy mi to prijde uplne nevhodne
vekom sa ten rozdiel straca, aj ked je velky
nerieš to..
sice spoluziacka z gympla sa min.rok vydala za 30 rocneho partnera, ale to je ina kapitola uz, nebudem to radsej riesit
skus byt konkretnejsia.dik
nepoznám ju, ale ženy v tom veku chcú perspektívneho chlapa, s ktorým by neskôr mohli niečo budovať..ale asi si chce len užívať a zatiaľ tomu aj ona necháva volný priebeh..(súdim podľa sestry, ktorá je v tom veku a z rozprávania o jej kolegyniach a kamarátkach+ich vzťahoch)
Pamätáš, čo som minule hovorila o tých komplexoch? Asi nie
.. možno raz zistíš že partnera si vyberáme na základe iných vecí ako je napríklad mentálna úroveň než vek
skor greyness a majo, z tych mi je riadne na grc (blee)