@nobile sú pekne uskladnené na povale spolu s ostatnými plyšovými hračkami v tom takom vreci, z ktorého vysávač vycucne vzduch a tam čakajú na moje dieťa (ktorého sa nikdy nedočkajú)
ked som bola mala schovala som si jedny cokoladove trubicky pred sestrou aby mi ich nezjedla a odvtedy som ich nevidela aj mama ich hladala aj cela rodina a nic a samozrejme pri skoro kazdom prani ubuda po jednej ponozke
Mobil, spodok z môjho obľúbeného pyžamka (rok je nezvestný), potom ešte nejaké náušnice, prstene a už len drobnosti, jeden malý zlatý so srdiečkom som naposledy videla keď som mala tak 10 rokov, odvtedy ho už nikdy nikto nevidel..
@nobile Mončiči som stratila tiež, nič si z toho nerob
@nathalicatko aj ja som stratil usb kabel od mobilu....vždy bol na tom istom mieste,nikdy som ho nikam nebral,a dllllhooo dlhoooo som ho nevedel najst,az som ho potom nasiel medzi starymi ucebnicami...nemam ani len šajnu ako sa tam mohol dostat
K veci; raz mi zmizli tri stovky a miešok na guľôčky, v ktorom som ich mala schované - strašný podraz . Ale som si ISTÁ, že ich ukradol ten pán od montovania meračov tepla na radiátory, keď som tam nebola a nestrážila ho!
naposledy mi niekto je.bol slipuše na chate, kde som bol s chalanmi na ťahu.....určite nejaký fetiš ........a doma sa mi stratil taký ružový kamienok pre šťasie - asi sa vyparil ....a inač mobily, mikina, topánky a všakovaté somariny ...filip
veľmi veľa vecí... a bežne sa mi aj stáva, že mi niečo vypadne z ruky, spadne to na zem a nikde to nie je a hľadám aj pod stolom, posteľou a pod... a nič
ked som bola dieťa stratila som asi tri barbiny..uplne tak že doteraz nie su....a musia byť len doma nikto mi ich nezobral...a teraz čo je vlastne už rok nezvestne su moje gelove vložky do topanok ktore som naposledy videla na stužkovej .... odvtedy nie su
mama mi raz takto schovala biele náramkové hodiny, ani som ich moc nestihla nosiť - odložila ich do sekretára a už sa potom nikdy nenašli, doteraz tomu nerozumieme, že či ich ten sekretár zjedol
samozrejme..príbor,hlavne moje ponožky a gaťky a najnovšou obeťou sa asi stal aj môj iPod.už mesiac som ho nevidela ale väčšinu vecí ktoré stratím a myslím si,že už nikdy neuvidím,vždy nájdem na nejakom absurdnom mieste...napríklad jedny moje okuliare,ktoré som už rok nevidela a aj som sa s nimi rozlúčila,som pred pár týždňami našla vo vreci s topánkami ktoré už nenosím
mne sa takto naposledy stratil pas v prenajatom byte (co som zistil den pred cestou (a zaroven stahovanim sa), nastastie som mal este obciansky). takze uz len cakam kedy sa dozviem a identity thefte na moju osobu .
kupil som si pred mesiacom tricko, mal som ho na sebe mozno 2-3x, nechal som ho doma na stolicke, a ked som sa vratil z presova, uz tam nebolo..mesiac ho hladam, kade-tade..nikde nie je..nechapem ako sa mohlo doma stratit uplne nove tricko..to je proste uplne odveci
mobil,ten sa mi stráca každý den, raz som ho celú noc nechala vonku na tráve, až kým ho nepokúsal pes , a potom dalšie bežné drobnosti ako učebnice, zošity, náušnice, prstene, dodnes neviem kde to je
zošit zo zemáku,angliny záručný list od baterky do mobilu ktorá sa pokazila po tom čo som zistil že neviem kde ten list je,slúchtka do mobilu,tranzistor GC509 (uz sa nevirabaju). Momentalne kluč od domu.
Vsetka tieto veci som dal na obvykle miesto a uz ich nebolo.Celí dom som prehladal a nic som nenasiel. Smolaaaaaa alebo čierna diera
hej, mne zmizla medaila..... mala som ju v písacom stole (tam kde mám teraz klávesnicu) a bolo tam predtím viac vecí, ale potom zmizla a odvtedy som ju nevidela.... jediný raz v živote som niečo vyhrala a aj to sa stratilo!
Strašne drahá malá plyšová panda z rakúskeho safari parku, pred dvoma rokmi sa mi z ničoho nič stratil plyšový potkan z Ikey z postele a ešte sa mi takto záhadne stratila moja historicky prvá handmade brošňa
mikina .. moja obľúbená :/... dala som ju vyprať a ked to mamka vyprala tá mikina tam nebola.. už nikdy som ju nenašla asi rok už je od toho ... pozerala som komplet všade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
naposledy vílový prívesok, ale tam mám silné podozrenie, že mal niekto lepkavé prsty
škoda, dnes by som sa na tých mojich zápiskoch od srdca zasmiala...
Nechápem,ako sa môhla stratiť... Našťastie som sa včera úplnou náhodou dostala k ďalšej takej
...Uz je to 16 rokov, a nikdy viac som ju nevidel
...Straz si tych svojich, opatruj ako oko v hlave ...Aby si neprisla o nich tak ako ja
Sa teraz citim, akoby som mal zanedbane detstvo
buéééééééééééééééé
ale naozaj,fakt!
a bude tomu asi rooooook
a zelenobielu hopsalku v detstve...
@nobile Mončiči som stratila tiež, nič si z toho nerob
K veci; raz mi zmizli tri stovky a miešok na guľôčky, v ktorom som ich mala schované - strašný podraz . Ale som si ISTÁ, že ich ukradol ten pán od montovania meračov tepla na radiátory, keď som tam nebola a nestrážila ho!
a pred rokom som takto prišla o ďalšie hodinky
druha moznost (castejsie) : mama upratuje a vsetko mi nahadze niekam to skrine.
Takto som stratil uz par veci, aj som ich hladal ale nenasiel, mame doma bordel jak v tanku.
a tak napr. mobil
Vsetka tieto veci som dal na obvykle miesto a uz ich nebolo.Celí dom som prehladal a nic som nenasiel. Smolaaaaaa alebo čierna diera