Tak neviem ci si to uvedomujete ale je rec o hre ktoru robili 6 rokov mali ju vydat uz 2 krat ale nespravili to lebo stale nieco vylepsovali... tesil som sa na to jak chuj dlho som na to cakal a teraz to konecne mam a nehram lebo mi to seka fnuk
STALKER je fajn hra. aj ked je pravda, ze HW naroky su naozaj vysoke. vravim to preto ze som precital knihu aj som videl film, a hoci hra je o dost ina, istym sposobom plynule nadvazuje na obidva vyssie menovane. U mna ma STALKER 10 z 10.
Ja mam stalker na disku, ale este som ho neskusal, teraz drtim san andreas (trochu neskoro ale co uz..) Z ramkou problem nemam - 1.5GB, len ta grafika to je uz horsie - GeForce 6200TC 128/256MB PCI-E
tie konce su fajn... A hra to je zaujimava... Odporucam. Ale bol to sok ze to aj vyslo. Povodne som si myslel ze tato hra vyde tesne po duke nukem forever
Engine je revolucny a napriek skvelym detailom neseka...Trochu moje nadsenie sice schladzuje to ze ju vydali DOST neskoro a aj znacny odklon od povodnej koncepcie zaraza, ale atmosfera hry, tajomny pribeh plny realnosti, strachu a vsadepritomny vykricnik, ktory upozornuje na neustale nebezpecenstvo katastrofy z 1986 roku ma presvedcila o kvalitach tejto hry. (a koniec koncov slubovane prisery, ine vynechane casti ci vyssia realnost a aj obtiaznost sa daju lahko doplnit mnozstvom modov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Povravalo sa ze tato hra vyde den po duke nukem forever ale nakoniec sa podarilo. dobre spravena ale uz ku koncu to islo dolu vodou
Engine je revolucny a napriek skvelym detailom neseka...Trochu moje nadsenie sice schladzuje to ze ju vydali DOST neskoro a aj znacny odklon od povodnej koncepcie zaraza, ale atmosfera hry, tajomny pribeh plny realnosti, strachu a vsadepritomny vykricnik, ktory upozornuje na neustale nebezpecenstvo katastrofy z 1986 roku ma presvedcila o kvalitach tejto hry. (a koniec koncov slubovane prisery, ine vynechane casti ci vyssia realnost a aj obtiaznost sa daju lahko doplnit mnozstvom modov
vid --> stalker.scorpions.cz ?/a