no, raz som chcela vliezť do smetiaka plného lístia, lenže som dosť malá, čiže sa mi to nepdoarilo.... a inak ani nie... lebo hanbu si robím all the time nie len keď si vypijem
kruto vela picovin sa mi prihodilo, ale zase ja sa za to nehanbim, mam pici proste..
naposledy asi taka vecicka ked sme chlastali s @etelnair -om tak neviem z akeho dovodu som sa zobudil o 7mej rano na to, ako ma vodicka vyhana z elektricky, nekde v pici na kraji bratisky a samozrejme zenska to na konci otocila a nastupil som si nas5
Neviem, čo som robil, ale viem, že so mal vždy okno, a kopu volaných a ešte viac sms odoslaných, čo je aj tak najlepšie, že ani neviem ako vždy sa na fb prihlásim a potom len mažem lebo nechcem vedieť čo som zase komu písal ....
vždy niečo vyvediem, keď sa opijem (čo sa ale stane raz za uhorský rok). a díky bohu väčšinu z toho si nepamätám, takže nemám čo lutovať... ale mega je chvíľa pri pive večer s partou keď začnú vyťahovať pred novými známymi zážitky o mne, o ktorých ja nič neviem a počujem ich tiež prvý krát..
Raz sa mi to stalo...po veľmi dlhej dobe som si bol sadnúť s bývalým spolužiakom a tak nejak som to prehnal a pamätám si,že som s ním sedel za stolom a kecali sme a potom som bol zrazu na záchode v tej reštike a všetko tam bolo dorigané...ďalej čo si pamätám bolo len to,že sme zaplatili a utekali odtiaľ rýchlo
o 1 ráno som vyliezol na lešenie a chcel som ísť na strechu (8 poschodový panelák) na prvo poschodí otvorila nejaká stará okno a začala kričať že zavolá policajtov , ja som začal tiež kričať že ich zavolám ...nakoniec som spadol na zem , domov ma odniesol kamarát a 2 týždne som si nevedel poriadne sadnúť
tak samozrejme ani neviem s kým všetkým som sa olizoval a jebal keď som bol najebaný, aj keď to skôr keď som bol mladší, teraz som pod papučou dva roky
ale tak hlúposti boli všelijaké, taká najbizardnejšia asi je že som skočil z BA hradu na strechu Subclubu v pätnástich, dobrých 25-30 metrov pád cez kríky, kamene a odpadky krásne časy, obe nohy som mal dolámané
alebo na koncerte LuŠteLy (pááátnactinýý, už se blíží konečne..) v Oblude na Kramároch som sa neskutočne rozjebal a vyliezol som za tými troma babami na pódium a tancovali a spievali okolo mňa, SBS-kar ma chcel dat dolu ale nevedel to, tak si len pockal kym som sa po par sekundach sam zjebal dolu potom strasneee okno a som vo vlaku v poslednom vagóne na zemi, celý ogrcaný a spolu s kamošom tie grcky rozotierame po stenách ach, celé zle
každý víkend jedná strašná story za ktorú sa treba hanbiť, ale fakt sa nesťažujem keď si spsomeniem čo som robil včera v krčme do štvrtej rána tak možno tiež napíšem...
no ked som začinala chlastať,tak som furt strašne riešila že čo som robila,že som zaspala na nasype, ogrcala kamaratovi kupelku a došla mu tam mama a pod. ale potom som spravila ovela horšie veci a nejjak to už neriešim, nič také hrozné čo by som nejak extra lutovala
ja som poslala svojho kamaráta do riti, a spoznala som sa s jeho novým kamarátom, s ktorým som sa dala potom dokopy, a takú hanbu som si narobila, pýtala som sa či je na sex, a či je kurevník, a teraz sme spolu a sme šťastní hanba nehanba sme spolu
ooj vela krat, ale nic take co by som lutovala doteraz, par dni som sa hanbila a aj lutovala, niekedy mozno par tyzdnov ale tak treba sa s tym vyrovnat zatial nastastie nic take extra co by som cely zivot oplakavala
túto diskusiu som si včera celú čítala a smiala sa potom som sa zamyslela že mne sa vlastne asi nikdy nestalo nič za čo by som sa musela hanbiť. Až do do dnes ...
@antifunebracka prepáč osobné problémy... :/ .. možno to časom prejde.. ale cením si, že si ma aspoň niekto všíma... i keď je to iba v tomto virtuálnom birdz-áckom svete :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
naposledy asi taka vecicka ked sme chlastali s @etelnair -om tak neviem z akeho dovodu som sa zobudil o 7mej rano na to, ako ma vodicka vyhana z elektricky, nekde v pici na kraji bratisky a samozrejme zenska to na konci otocila a nastupil som si nas5
zlomila som jednej čaji nos
podviedla som bývalého v trojke so spolužiačkou a spolužiakom (2x)...
A plno iných hlúposti z ktorých ani piči neľutujem ani jednu
ale tak hlúposti boli všelijaké, taká najbizardnejšia asi je že som skočil z BA hradu na strechu Subclubu v pätnástich, dobrých 25-30 metrov pád cez kríky, kamene a odpadky krásne časy, obe nohy som mal dolámané
alebo na koncerte LuŠteLy (pááátnactinýý, už se blíží konečne..) v Oblude na Kramároch som sa neskutočne rozjebal a vyliezol som za tými troma babami na pódium a tancovali a spievali okolo mňa, SBS-kar ma chcel dat dolu ale nevedel to, tak si len pockal kym som sa po par sekundach sam zjebal dolu potom strasneee okno a som vo vlaku v poslednom vagóne na zemi, celý ogrcaný a spolu s kamošom tie grcky rozotierame po stenách ach, celé zle
každý víkend jedná strašná story za ktorú sa treba hanbiť, ale fakt sa nesťažujem keď si spsomeniem čo som robil včera v krčme do štvrtej rána tak možno tiež napíšem...
@side3 nikto, veď o tom to je
@side3 dobre si to vysvetlila sak som tam nerobil ESO ESO PESO
Mama by ma prerazila keby som ich odniesol prec tie hodiny
pamatam si, ze ked som bol najviac mimo, prespal som noc v tureckom sede, s hlavou v krabici s pizzou
Také maximálne trápne veci všetko, úplne od veci ...
Hanbím sa!
Sprostá som !
no ked som začinala chlastať,tak som furt strašne riešila že čo som robila,že som zaspala na nasype, ogrcala kamaratovi kupelku a došla mu tam mama a pod. ale potom som spravila ovela horšie veci a nejjak to už neriešim, nič také hrozné čo by som nejak extra lutovala
a som rad, ze nie som ako pridrbane deticky v tomto fore
@anniedecadence necakal som, ze i ty pijes
zvyknem robiť veci, ktoré ľutujem aj bez alkoholu
» www.mojevideo.sk/video/1341f/ukr...