no môj názor.. v podstate žiadny.. akýmsi nedopatrením som z toho videla asi 30 minút čistého času.. čo bola chyba.. ešte k tomu to bolo "rockové" kolo, kde spravili zo seba totálnych kokotov, ako "moderátori", tak aj "speváci".. ale keby len zo seba, ešte aj z hudby si robili piču.. veď boha čo to spievala tá čierna špina.. No Doubt.. or wtf was that.. no a tá "kapela".. tiež nechápem na čo im tam boli tie Marshally, keď zvuk bol aj tak totálne napiču.. a ešte keď počúvam ako sa všetco rozplývajú nad Šimkom.. aký "metlák" .. koniec..
akurát ma to zbytočne nasralo.. taká kktina.. fakt, po krásnom dlhom čase kedy som bola úplne bez telky som tú bedňu raz zapla a tam len tieto pičoviny.. no to sme došli..
a ako sorry za vulgarizmy atď, ale to sa fakt krajšie opísať nedá
Superstar ???? prec fuuuuuj aj tak je to pč skonci sa to niektory znich vydaju CDcka co budu aj tak poriadne upravene na pocitacoch a po case na nich seci zabudnu ako napr na Katku Košcovu a mozno sa dade objavia .. radsej nech daju daky dobry film nech si konecne kuknem len same sracky davaju teraz nemaju co robit
Superstar je pičovina ale Vierka Berkyova vie beatboxovat a pekne spieva takze jej drzim palce. ale zato Dominika Mirgova ma pekne velke prsia takze neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ZH ... tato tema... moj nazor. Bru noc.
a mozem vediet preco pozerate take PICOVINY ako je superstar?
Krak and Simko su best
akurát ma to zbytočne nasralo.. taká kktina.. fakt, po krásnom dlhom čase kedy som bola úplne bez telky som tú bedňu raz zapla a tam len tieto pičoviny.. no to sme došli..
a ako sorry za vulgarizmy atď, ale to sa fakt krajšie opísať nedá
Je to traper je to undertraper škrečoook fuuuj blee grc