No ja alkohol nemam rad. Ale ak si uz "musim dat" tak daco sladke a co neobsahuje vela alkoholu. Daky liker sladky ... a to je uz jedno co ale uz aj to odmietam v poslednom case . Takze racsej dzusik alebo kofola.
pivo som pit prestal. vino len cervene merlot alebo cabernet. vodku len kupenu v rusku na letisku rusky standard, whisky ako ktore, plati u nich to iste ze zalezi na tom kde boli plnene/kupene a potom domace. rozhodne ma neuvidite pit nieco v rozpati 10-39% alkoholu s umelymi farbivami/prichutami
KH , Bachorovka, ferneth,puskin je pre babi,, ale ked ste s priatelkou a necete pit alebo aj beznej to je len tak aby ste daco vipili,, aby ste mali pokoj od ostatnych aby nenutili,
Pivo, jasáán, ale žiadny Gazda,Martiner,Pandúr,Zlatý bažant...
Pak samozrejme víno-ak nie je červené, môže byť aj biele..Ale to červené skôr polosuché, suché su zlé a zo sladkých mi je zle. A červený strik je cool (2 víno:1 cola)
Potom...vodka s džúsom, ale v správnom pomere, aj tú čerešňu si dám, no...
Ale Tequilla rulez! Silver so soľou a citrónom. nemám rada všetky tie hnedé sračky, že Fernet (raz a dosť, tyčkovala som celú noc-to sa rýmuje,you!),ani KBcko,ani Becehrofka,ani Metaxa ...A hrušku tiež moc nemusím,ani slifku...A borovičku už vôbec nie. Pomsta z lesa! Čučoriedkovica je asi najlepší ovocný chlast,čo som pila. Gin nemám rada,lebo sa zvyčajne pije s Tonicom a ten ja nee...A...Eier koňak je dobrý, mňam...Aj čokoládový. A...šampanské. Aj detské. No čo ti povim Šak my vieme...
..ako asi vidno, neviem moc čo mam napisať... čo sa alkoholu tika, moc nepijem, moc nevydržim a moc mi to nechuti.. mam rada cherry brendy.... to je slabe, ale ako ste si asi u homara všimli, po dvoch čerešniach som bola.. "eeeeew" ..hm, a kedže som sa sem regla len koli hovadam, tak očakavam, že sa o mna postarate nepochopte to zle, ale proste že keby som si niekedy dala až 3 tie čerešne alebo čo, tak.. chapeme sa.. to som rada... berem to ako suhlas.. a kua.. už zase trepem odveci.. nevadi.. zvyknete si
Ani ja som volakedy nemusela alkohol jak viacerí z vas. Stačilo že som si len k nemu pričuchla a už mi bolo zle, nechápala som druhých čo na tom vidia ked si potrebuju vypiť, proste som ich nechapala..ale ! Postupom času som sa dostala spoločnosti chalanov, ktorí si nalievajú skoro každý deň .. a ONI ma naučili na alkohol..viem že keby som nechcela, tak piť nebudem, ale mne to už chuti, no čo vam poviem..
A pila som už hocičo, no najviac mi chutí likér, vodka, fernet citrus, hruška,... a tak.
Slovensko zatim lieta v drogách az po usi a s alkoholm..neviem ,ale asi neutekame daleko od drog
Mno a odpovedam aj ja nie? ked uz som tu...
Pivo je vyborne pre mna len v lete dobre vychladene
A piť som začala najprv vodku..takze vodkami aj chutí najviac(i ked pre mnohych je to asik len šmejd)..aj ceresna je dobra...ale aj absint je šupa...dost silny aspon pre mna..
a v poslednom case takmer uz ani nepijem naco som hrda!!! a dufam ze po case bude moj alkohol uz len fakt to kakavko....takze drzim vsetkym alkoholikom palce..ked uz nicit pecen tak...(no rada by som povedala ze ked uz nicit tak poriadne alkoholom ale.. ...radsej inak no nie?
nemozem pocuvat ako seci slopu take sracky ako ceresna,borovicka,... alebo sirupy ako fernet :-! mne chuti BACARDI, sem tam absinth a whiskey je chutna
pozeram ze vela ludi zaujala tato anketa no jednoznacne vodka....s dzusom a vino absolutne ze nie nemozem tomu prist na chut...a ten fernet...jedine v pripade...ze sa chcem opit...a ze nic ine po ruke nie je...a inak vodka so sampanskym nemusi byt zla kombinacia ale este som sa k tomu nejako nedostala
naj su take tie ,,riťolepy.. cize tmave.. fernet, ale ja som gurman a zazobanec ja mam rada fajnovky typu malibu, puskin, martiny.. to je moje a vselijake miesane napoje
no naj je podla mna ceresna..ale uz ked neni tak staci aj vodka, hruska, slivka..ale fajnucky je jack daniels, a tie take chlasty..aj tatransky je fajn..a finska vodka...juuj..ale pivko je aj tak zo vsetkeho naj naj naj naj..
čistáá vodečka s par kvapkami dzusu...A nepohrdnem ani sladkym niecim ako je bayleys a pod alebo miesanymi - B52??nejak tak(absinth,kava,bayleys,liker)
Ach jaj.. ti co ste napisali ze pivo: deti sak pivo nie je alkohol, pivo je hasic smadu To sa medzi alkohol nemoze ani ratat.
Inak chlascem vselico. Whisky moc nemusim ale mix whisky s colou je celkom fajn, vodka s dzusom/redbulom je fajn a aky pomer tak zalezi aka vodka a ako vychladena.... potom nejake -ice sa tiez daju, tequilu tiez neodmietam, absinth sem tam (s tym som si odkrutil svoje - pocas 3 noci padli 2 flase medzi 3ludmi a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Nemám rád alkohol... ale keď už "musím", tak nech je to farebné
..ale tak obcas teqila,biele suxe vino...
Ani borovicka mi nerobi problem
Kedysi som si robil "Tyzden s ..." a striedal som alkohol vsetko mozne som popil
ale v poslednej dobe nejakosi zachutil rum...len s nim moc nemam skusenosti, so...neviem ake by mal ucinky vo vacsich mnozstvach
Inac,to s tym ginom je pravda...Z neho sa tak opijete ze ani neviete ze ako a kedy sa to stalo
A inac,tu v Anglicku som objavila zazracny vymazavac pamata-vola sa to Sambuca,sladke jak rit,no a rano sa zobudis a nepamatas si nic
a do si to ma pamatat co som pil??
Ale v bežnom kolobehu vždy skončím pri nejakej
-ici...
som abstinent aj ked nemusiim smrtka si na mna zuby nebrusi..ok tu to asi nepomaha..
hmm podla mna taka malina s colou xuti vynikajuco..xDDaale nic som nepowedala
Pivo, jasáán, ale žiadny Gazda,Martiner,Pandúr,Zlatý bažant...
Pak samozrejme víno-ak nie je červené, môže byť aj biele..Ale to červené skôr polosuché, suché su zlé a zo sladkých mi je zle. A červený strik je cool (2 víno:1 cola)
Potom...vodka s džúsom, ale v správnom pomere, aj tú čerešňu si dám, no...
Ale Tequilla rulez! Silver so soľou a citrónom. nemám rada všetky tie hnedé sračky, že Fernet (raz a dosť, tyčkovala som celú noc-to sa rýmuje,you!),ani KBcko,ani Becehrofka,ani Metaxa ...A hrušku tiež moc nemusím,ani slifku...A borovičku už vôbec nie. Pomsta z lesa! Čučoriedkovica je asi najlepší ovocný chlast,čo som pila. Gin nemám rada,lebo sa zvyčajne pije s Tonicom a ten ja nee...A...Eier koňak je dobrý, mňam...Aj čokoládový. A...šampanské. Aj detské. No čo ti povim Šak my vieme...
neeeepijem, a ked, pivo, aj to zvecsa kvoli danej amtosferke
inak fajn, ze ste odstranili ten smajlik vo nazve fora
tak ja povim.. ze urcite nic hnede! bleach.. potom ze ani biele vino neni moc dobre a vodka..tej mi stacilo..a hrusky detto..
naj je asi ceresna a tequila sa mi lubila a urcite aj niake dobre cervene vino s colou.. ale fakt musi byt dobre..
a ked som si precitaal secky komenty dospela som k zaveru ze si priste kupujeme GIN okej?
..ako asi vidno, neviem moc čo mam napisať... čo sa alkoholu tika, moc nepijem, moc nevydržim a moc mi to nechuti.. mam rada cherry brendy.... to je slabe, ale ako ste si asi u homara všimli, po dvoch čerešniach som bola.. "eeeeew" ..hm, a kedže som sa sem regla len koli hovadam, tak očakavam, že sa o mna postarate nepochopte to zle, ale proste že keby som si niekedy dala až 3 tie čerešne alebo čo, tak.. chapeme sa.. to som rada... berem to ako suhlas.. a kua.. už zase trepem odveci.. nevadi.. zvyknete si
čus
A pila som už hocičo, no najviac mi chutí likér, vodka, fernet citrus, hruška,... a tak.
NOoo nika to maš pravdu ze samí alkoholici :
Slovensko zatim lieta v drogách az po usi a s alkoholm..neviem ,ale asi neutekame daleko od drog
Mno a odpovedam aj ja nie? ked uz som tu...
Pivo je vyborne pre mna len v lete dobre vychladene
A piť som začala najprv vodku..takze vodkami aj chutí najviac(i ked pre mnohych je to asik len šmejd)..aj ceresna je dobra...ale aj absint je šupa...dost silny aspon pre mna..
a v poslednom case takmer uz ani nepijem naco som hrda!!! a dufam ze po case bude moj alkohol uz len fakt to kakavko....takze drzim vsetkym alkoholikom palce..ked uz nicit pecen tak...(no rada by som povedala ze ked uz nicit tak poriadne alkoholom ale.. ...radsej inak no nie?
teda neijem moc... teda skôr nepijem často
ale tak keď sa pije tak sa pije...
nemám obľúbený ale uprednsotäujem tequilu alebo hoc čo bezfarebné hlavne nech je to so super tuti fruti ludmi zdravím vepřatá a spol, takže tak
1.PIVO 2.Tequilla silver 3.červené víno
Moje top, zriedila som to takto
A to bolo milé od Ifgy... Neboj sa, nás je dosť, určite sa nájde niekto, kto ti bude držať vlasy
ano Slimka, my sme to vyhrali ti poviem
musim doplnit novu infosku: nemam rada vodku.. ani s dzusom..ale ta Ab*o*utka (chapete nebudem menovat znacky ) je kua dobra
a co tam hore volakdo napisal ze redbull-vodka.. tak to je podla mna najhorsie co moze byt..kurna ludia, sak to je rovno do hrobu!
a potom milujem naše ribezlove vino, ale v poslednej dobe som ochotná prekonať sa a okrem vodky vypijem cokolvek...aj borovicku kludne
u mna sa da vodka dzus
alebo volajaky fernetik z kolou...tak nejak,ale ja nerad pijem...
1.Slaby alkohol: PIVO RUUULZ
2.40%: Ceresna, Marhula
3.>40%: Absinth(modry,zeleny,cierny)
1.Martini..takee fajne slabuckee
2.viinko..dobre s kofolkou
3.ked sa cchem sjet tak vodka...60% fuujjj
ceresne a podobnee uz nepijem...skusenosti
jooj Tatransky caj ani nehowor hehe
Inak chlascem vselico. Whisky moc nemusim ale mix whisky s colou je celkom fajn, vodka s dzusom/redbulom je fajn a aky pomer tak zalezi aka vodka a ako vychladena.... potom nejake -ice sa tiez daju, tequilu tiez neodmietam, absinth sem tam (s tym som si odkrutil svoje - pocas 3 noci padli 2 flase medzi 3ludmi a tak