určite nieje iba jediný ale je ich viac. milujem ten príjemný pocit keď sa miniem s dievčaťom (ktorú si možno ani poriadne nevšimnem) a jej parfém ma totálne zmotá zaútočí na moje zmysli, až začnem zhlboka dýchať jej vôňu ale ako sa vzdiaľujeme tak sa niť pretrhne, ale to vau ostáva
@sexylikeme je to ťažká a stará vôňa. Ale vôbec nevonia hrozne. Hrôza je skôr mademoiselle, ktorý je zmesou azda všetkého možného. A mužom asi motá hlavu tak akurát ten smrad.
na n.5 ti 9 z 10 ludi povie ze je to dost zly parfum..proste stary, keby ho chceli zlepsit uz by to nebola n.5...na tomto parfume uznavam jedine jeho historiu..jeho vona je divna (asi ako ludia co ho nosia )
a povedz mi, ktory parfum nieje zmesou vsetkeho mozneho? o to v parfumoch ide, aby si nesmrdela len ako konvalinka alebo lucne kvety, alebo nedajboze N5
@sexylikeme "moja" možeš oslovovať svoje kamošky alebo mamu a nie mňa.
Keď sa pozrieš na hocijaký web, kde N.5 predávajú, všade je vypredaný, údajne pre veľký záujem, takže myslím, že si ho ženy asi neobjednávajú preto, že je hrozný.
Niektoré možno hej, divné ako ja. Ktoré majú nejaký čuchový zmysel.
N.5 v dnešnej dobe asi vie oceniť málokto.
Väčšina ľudí (možno, pretože podľa toho ako sa N.5 predáva, by som to ani nepovedala) skôr uznáva vône ako mademoiselle alá Smrad od Chanelu.
@darkkizz moja, ja ta budem oslovovat ako ja budem chciet
vies kolko brakovych parfemov je na takychto strankach vypredanych? N5 ma asi najvacsiu reklamu zo vsetkych parfemov... co myslis podla coho kupuju ,,jednoduche´´ zeny parfemy? podla rebrickov a pod.. a tak je to aj s tvojou 5-kou vid.@10 ...nosila ho monroe to znamena ze je dobry a preto si ho kupim ...asi aby si sa citila ako monroe... ach boze
...mna este aj na ulici zastavuju ludia, ze mam krasny parfem tak ho nenazyvaj smrad moja, ja som tak ,,tvoj´´ nenazvala
a parfem sa nosi ...ale to by ho najskor musela vediet nosit, take ako ty ho len pouzivaju
@sexylikeme ja si môžem nazývať čokoľvek akokoľvek
Päťka je legenda, ktorej sa nevyrovná žiadna iná vôňa. To ale, ako to slušne povedať,... no radšej nič.
Keď trošku pohneš tým malinkým mozočkom, tak neviem ktorá "jednoduchá" žena, vysolí za parfém 120eur... Takých je sakra málo.
Nemusí sa páčiť každému, takisto ako mne sa nepáči ten tvoj smrad, ktorý, áno, mala som, ale dodnes leží na poličke. Pretože mi je z neho jednoducho zle.
Mňa sa ľudia nepotrebujú pýtať aký parfém nosím. Každému, kto niečo o vôňach vie, je jasné že je to n.5
Ešte som sa teda nestretla so zlou reakciou. Ale od husičiek ako ty, to nie je urážka
@darkkizz 5-ke sa uz veelmi davno vyrovnala vacsina parfumov a vo vsetkom ju predbehla ....N.5 bol namiesany pred 70.rokmi (? neviem presne) a myslis ze vtedy bol nejaky parfemovy standard?...jeho vona je prilis chemicka, smrdi ako stary nabytok
a tvoj mozocek ako prisiel na to ze jednoducha zena= chudobna zena? jednoducha je taka ktora si precita par ,nazorov´ a podla toho si kupi parfem, v domneni ze jeho velkolepa historia sa odraza na jeho voni ...historia sa vsak odraza len na jeho zaostalosti...
teba sa nepytaju lebo nechcu vediet, alebo vedia ze taky smrad moze byt len z jedneho parfemu
jasne ze si sa nestretla so zlou reakciou, myslis ze ti niekto povie ze smrdis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja ti môžem maximálne povedať akú som kúpil priateľke na vianoce a akú dúfam že niekto kúpi mne
Tak to neviem, lebo ja vo všetko uprednostňujem seba Neviem či sa môjmu frajerovi "päťka" páči, ale ja by som ju nevymenila za nič.
A možno ostatným vonia, len ja som dáky divný
No niečo na tom asi bude, keď ho označili za Najslávnejší parfém
Taká Monroe údajne chodila do postele odetá len do tejto vône
na druhej strane ma isto vela priaznivcov
ja zboznujem Bvlgary Crystal
@1 tento parfum je hroza...strasne zastaraly...nevonia pekne, pripomina mi moju staru susedu ...ale ked vysiel bola to hitovka to pripustam
mne napr. každý parfém smrdí a tak si neviem nájsť pre mňa ten najlepší
no asi nikdy nezabudnem na vôňu Calvin Klein CK IN2U ( pre mňa) je skvelý
na n.5 ti 9 z 10 ludi povie ze je to dost zly parfum..proste stary, keby ho chceli zlepsit uz by to nebola n.5...na tomto parfume uznavam jedine jeho historiu..jeho vona je divna (asi ako ludia co ho nosia )
a povedz mi, ktory parfum nieje zmesou vsetkeho mozneho? o to v parfumoch ide, aby si nesmrdela len ako konvalinka alebo lucne kvety, alebo nedajboze N5
Keď sa pozrieš na hocijaký web, kde N.5 predávajú, všade je vypredaný, údajne pre veľký záujem, takže myslím, že si ho ženy asi neobjednávajú preto, že je hrozný.
Niektoré možno hej, divné ako ja. Ktoré majú nejaký čuchový zmysel.
N.5 v dnešnej dobe asi vie oceniť málokto.
Väčšina ľudí (možno, pretože podľa toho ako sa N.5 predáva, by som to ani nepovedala) skôr uznáva vône ako mademoiselle alá Smrad od Chanelu.
btw. Parfémy sa nenosia, parfémy sa používajú
vies kolko brakovych parfemov je na takychto strankach vypredanych? N5 ma asi najvacsiu reklamu zo vsetkych parfemov... co myslis podla coho kupuju ,,jednoduche´´ zeny parfemy? podla rebrickov a pod.. a tak je to aj s tvojou 5-kou vid.@10 ...nosila ho monroe to znamena ze je dobry a preto si ho kupim ...asi aby si sa citila ako monroe... ach boze
...mna este aj na ulici zastavuju ludia, ze mam krasny parfem tak ho nenazyvaj smrad moja, ja som tak ,,tvoj´´ nenazvala
a parfem sa nosi ...ale to by ho najskor musela vediet nosit, take ako ty ho len pouzivaju
Päťka je legenda, ktorej sa nevyrovná žiadna iná vôňa. To ale, ako to slušne povedať,... no radšej nič.
Keď trošku pohneš tým malinkým mozočkom, tak neviem ktorá "jednoduchá" žena, vysolí za parfém 120eur... Takých je sakra málo.
Nemusí sa páčiť každému, takisto ako mne sa nepáči ten tvoj smrad, ktorý, áno, mala som, ale dodnes leží na poličke. Pretože mi je z neho jednoducho zle.
Mňa sa ľudia nepotrebujú pýtať aký parfém nosím. Každému, kto niečo o vôňach vie, je jasné že je to n.5
Ešte som sa teda nestretla so zlou reakciou. Ale od husičiek ako ty, to nie je urážka
a tvoj mozocek ako prisiel na to ze jednoducha zena= chudobna zena? jednoducha je taka ktora si precita par ,nazorov´ a podla toho si kupi parfem, v domneni ze jeho velkolepa historia sa odraza na jeho voni ...historia sa vsak odraza len na jeho zaostalosti...
teba sa nepytaju lebo nechcu vediet, alebo vedia ze taky smrad moze byt len z jedneho parfemu
jasne ze si sa nestretla so zlou reakciou, myslis ze ti niekto povie ze smrdis?
ano suhlasim..aj tebe pekny den ...moja
Beckhem - intimately - ženská, to je krásna vôňa