keby sa to niekto dozvedel,mali by problémy z toho tvoji rodičia...keby si mal ty 15 a ona 14 a mali by ste sex a prevalilo by sa to,tak by si mal z toho problémy ty...a naopak,keby mala ona 15 a ty 14,tiež by mala z toho problémy ona...ale 14 je moc skoro na sex,ešte keď ti na teba vyhŕkne mladá baba,ktorá to chce len skúsiť...to nie je ako jazda na bicykli,ktorú by si chcel skúsiť alebo paintball...to je o zodpovednosti,ktorú v 14tich mať nemôžeš...vieš,čo by si robil,keby bola tehotná ? vieš ako sa chrániť,keby ti praskol kondóm ? koho by si poslal do lekárne po postinor,ru 486,espcapelle či čo sa to na slevensku predáva vôbec...a keby odtvedy prešlo 72 hodín,poslal by si ju na potrat ? alebo by si bol tatko ?
@melinkaxd ako vidim pre teba aj gramaticke zakony su na to, aby sa porusovali..ak budes mat viac rokov..mozno pochopis, ze zakony su hlavne na to, aby sa neporusovali
@melinkaxd Hey,porusuj zakony. Fajnovo si trtkajte v 14 a ked schytate niaku ''fajnovu'' chorobu ptm som zvedava co poviete. Skoda reci. porušovaly? vidiet,ze gramatike je tvoja ''SILNA STRANKA''!
to prečo sa pýtaš také stupídnosti? samozrejme že nie!!!!! prí arabský šarlatáni na šablozubých slonoch, zabijú vás počas styku, vypchajú a spraviaz vás stollík alebo dekoráciu alebo čokolvek
no tak vy ste velice inteligentné deti ale ako chcete, je to vaša vec no ste krásny protottyp modernej mládeže a novej generácie...kokos rútime sa do záhuby určite ste sa o tom bavili kolektívne celá trieda (ach)
Vy ste ale neznalí. To nepoznáte zákony? Potom to tu aj tak vyzerá :/ Paragraf 201 trestného zákona:
"Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov."
napis sem o take cca tri-styri roky, s kolkymi si sa uz vyspal
pre vas je to teraz taka zabava ze vsetci to robia, mozme aj my. ale naozaj som zvedava ako dlho sa budes zabavat dokym pochopis, o co naozaj vo vztahu ide
fuu, to keď som mala 14 rokov som riešila veci typu, či mi mama dovolí byť do deviatej vonku lebo sa chcem ešte hrať vonku pred domom, ako asi aj vela ostatných detí tej doby.. a to nie je dokonca ani tak dlho, dnes je už tuším možné všetko :/
@evandzelin facepalm .... na tvoju radu sa hodí jedine facepalm ..... a aj na tvoju "SILNÚ STRÁNKU" = GRAMATIKU
(bez urážky)
a btw ja mám tiež 14 .... 1 deň , ale to nie je podstatné .... a tiež skôr rozmýšľam nad vecami typu do koľkej môžem byť vonku alebo čo si zahrám na pc ..... sex s nejakým iným deckom mi ešte nanapadol XD
a nerob to kámo .... budeš mať problémy = keď ťa niekto nabonzuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
toto je übervpičinadruhú!!!!
no ne, pofajčiť ti nemôže, asi by otehotnela
Chránený se s ňom nemôžeš mať......ale ak ti na to neprídu
Vyfajčiť ťa môže ale nesíl jej to v ústach moc lebo mliečne zuby sú citlivé a nechceš predsa aby vyzerala potom ako hokejista
Nemáš začo muco
a vlepila by som ti aj tak
tá tvoja drahá si zrejme myslí, že je bohovsky vyspelá žena -.-"
"Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov."
pre vas je to teraz taka zabava ze vsetci to robia, mozme aj my. ale naozaj som zvedava ako dlho sa budes zabavat dokym pochopis, o co naozaj vo vztahu ide
dúfam že to čo si napísal si nemyslel vážne...
(bez urážky)
a btw ja mám tiež 14 .... 1 deň , ale to nie je podstatné .... a tiež skôr rozmýšľam nad vecami typu do koľkej môžem byť vonku alebo čo si zahrám na pc ..... sex s nejakým iným deckom mi ešte nanapadol XD
a nerob to kámo .... budeš mať problémy = keď ťa niekto nabonzuje