Mam cierneho priatela a naozaj sa mame radi... ale od zaciatku sme nepouzivali ochranu a mam trocha strach ze ma niecim nakazil a este k tomu sa stale urobi do mna...zatial som sice neotehotnela ale nikdy neviem ci mi pride mesiacik....a ked sa s nim o ta
boze to ze je cierny je take podstatne? akoby ta nemohol nakazit aj biely boze preco nepouzivfate ochranu? alebo HAK? ved je to sproste akoby si si ziadala o tehotenstvo
hej nakazil ťa čiernochititídou tiež si myslím že je nepodstatná farba pleti nakazi ťa hoc kto. súhlasím s @4 prečo kur*a nepoužívate žiadnu ochranu a ešte ked si si neni istá.
nechce o tom s tebou hovorit? no neviem ale mne to pripada zvlastne..o takych zavaznych zalezitostiach treba vo vztahu hovorit.. mam pocit ze ta chce vyuzit
prepacte ale na 25 rokov mi TOTO pride odveci ... myslim, ze je jasne ze toto je duplicitny nick A zakladat take fora ci odpovedat na ne nema zmysel ... lebo sorry takto 25tka nerozmysla
ANO priznavam, nie je to najlepsi napad spat s niekym bez ochrany a ked bude z toho nejaky nasledok , tak je to chyba nas oboch... moja ze mu verim a jeho ze to robi vedome... a nie je to ziaden pristahovalec a uz vobec nie z afriky!
obezna moletka vie ze cernosi miluju tucne zeny hladam cernocha na stretko za fo dobre mu vyfajcim a zasukame skusime chcem skusit väčšieho zasukat si myslite ze najdem?len vyskusat obcas, nehladam vztah len sex zafo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Jebat,by ste chceli ale na nasledky radsej beriete tabletky...
18. moze to decko moze byt aj biele aj cierne aj mulat, zalezi ako sa zmiesaju geny
vôbec nejde o to, či je čierny alebo biely. ale o to, že je sebecký a bezohľadný. a vôbec si ťa neváži.
@0 a kde si nabalila cernocha vo vrbovom?