Mám dlhodobo jeden vlas medzi ofinou a zvyškom vlasov, ktorý sa pravidelne objavuje. A keď ho pri česaní vidím, zvyknem si mimovoľne preletieť svoje dovtedajšie bytie a zamyslieť sa, či robím to, čo chcem a toľko, koľko chcem. Ale napriek tomuto kladu mám k nemu skôr ambivalentný vzťah.
ale ked som robil na jednom zariadeni a asi 2 tyždne v kuse sa mi nedarilo tak mi zošedivelo niekolko chlpov na oboči či jak to nazvať až to bolo vidieť
už chápem, prečo je dobré písať s diakritikou, až na tretí pokus som pochopila čo sa pýtaš
no jeden som si našla minulý týždeň :/ chvíľu som z toho bola v piči
raz mi našla kamarátka šedivý vlas a poriadne ma za to zošikanovala
ale čo ma štve, tak keď mám nafarbené vlasy a vyrastajú mi moje, niekedy to vyzerá, akoby boli šedivé ale keď mám nenafarbené, tak je to krásna hnedá. wtf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale nemam pocit ze by som bol nejak sedivy..nastastie
ale nejako ho už nemôžem nájsť, buď sa prefarbil alebo zmizol (alebo proste len vypadol a miesto neho nenarástol ešte nový)
Aj ked.. Mamka zacala sediviet dost skoro a mam taky zivotny styl na zosedivenie celkom dost..
ale ked som robil na jednom zariadeni a asi 2 tyždne v kuse sa mi nedarilo tak mi zošedivelo niekolko chlpov na oboči či jak to nazvať až to bolo vidieť
no jeden som si našla minulý týždeň :/ chvíľu som z toho bola v piči
ale čo ma štve, tak keď mám nafarbené vlasy a vyrastajú mi moje, niekedy to vyzerá, akoby boli šedivé ale keď mám nenafarbené, tak je to krásna hnedá. wtf
inak jak moze tolko ludi nepochopit slovo ked tam chyba 1 makcen hlavne ze su tu vsetci nadpriemerne inteligentni