čaute. je možné stráviť na intráku len jednu noc? ide o to ze ideme na jednu akciu, moj priatel býva v Mladosti a chcela by som tam prespať. Hovoria ze su kontroly a bez preukazu nepuštaju donutra. cez den v pohode, ale my by sme prisli az nadránom a zevr
ja som práveže počula, že tam preukazy ani nepozerajú a min. rok som s tým tiež nemala problém sa tam dostať, či cez deň/večer... ale tak, možno sa to zmenilo, ktovie .. ale s tým poplatkom neviem
radšej si to vybav, ja som si to raz nevybavila a tá teta ma nechcela ani pustiť na záchod lebo som nemala kartu
a neviem teda, koľko je poplatok..
ale zas je pravda, že ja som chcela ísť spolužiačke prespať, keď bola pod zoborom superstar a vtedy tam kontrolovali..
no ale radšej by som si to nejako vybavila
ako teraz citam ze sa to da tak ze na jednu noc. je tam poplatok nejaky trapný. lenzee izba je plna, ale my sa vyspime aj na jednej posteli snad nebudu dotoho pi*ovať... ale tak vravite ze sa to dá ? no dufam...
jasne, že sa to dá.. ale ja ani presne neviem, ako sa to vybavuje.. možno ani nebudú kontrolovať, keď tam pôjdeš.. ale to býva tak na ten just, že tam tie tety sedia a pýtajú si tie karty..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a neviem teda, koľko je poplatok..
ale zas je pravda, že ja som chcela ísť spolužiačke prespať, keď bola pod zoborom superstar a vtedy tam kontrolovali..
no ale radšej by som si to nejako vybavila