názor na rytmusa ? ... je to človek ako každý iný s tým rozdielom že je živý príklad toho ako peniaze a popularita dokážu zmeniť človeka... a jeho pesničky ...vyjadruje si názor .. ale názor sa dá vyjadriť aj bez nadávok .. neviem čo si dokazuje tým jak je vulgárny .. samozrejme každý je z času na čas .. ale nato aká je on celebrita to nechápem .. a mal by si uvedomiť že decká si z neho beru priklad a správať sa podľa toho .. aspon občas .. toľko k nemu
vezmi si to takto ..... Kaidžasa a Rytmusa .... a vypočuj si ich treky a pochopíš .... Rytmo repuje o prachoch a tak .... to už nezaujíma nikoho ale Kaidžas repuje o bežnom živote.
ak by nebol taky primitiv , tak by som bral vsetko....pretoze mam rad ludi co si vyjadria nazor , tak ako to naozaj myslia, v dnesnej dobe je to neobvykle. Len opakujem, ten primitivizmus niekedy nema hranic co je skoda...pesnicky pocuvam a myslim si, ze daju sa pocuvat a niektore maju aj naozaj vlmi dobre texty. NIektore pesnicky su zas obycajne sracky kde je plno nadavok, proste onicom.
@zuzk496 voľakedy dávno som ho ako tak uznávala, ale teraz je podľa mňa moc komerčný, sláva mu udrela až moc do hlavy, už sa nezaujímam o jeho hudbu ani o neho ako rappera...
ale k veci...na neho mám názor a ten je totožný s väčšinou normálnych ľudí...a pesničky respektíve básničky...no obdivujem ho že sa vie všetky tie texty naučiť....ale v podstate tie vulgarizmy sa neučia ťažko
ale ved Rytmus bol niekedy dobrý ale ešte z Kontrafaktom ... teraz už nič moc z neho ale pár dobrých trackov má aj on .... Zlatokopky a tak ale pre mna určite len Kaidžas .... a to ani nesom extra fanda štýlu tejto hudby
Človek ako každý iný a keby ste mali toľko peňazí ako on,správali by ste sa podobne.Je vulgárny,ale to sú všetci,len on je aj úprimný a to všetkých na ňom štve.Jeho pesničky si vždy rada zapnem,teda nie všetky sú dobré,ale väčšina z nich áno a aj texty má dobré.Samozrejme,najlepší bol za čias starého dobrého Kontrafaktu spolu s Miškom a Ondrejom .Vždy lepšie jak to monštrum GaGa
ach.. pred pár dňami tu mal koncert.. spojený s Tunning show tak sa tam odtrieskalo množstvo ľudí - výborný ťah .. ja nie ale keď dali voľný vstup išla som, už len pre tú zvedavosť ako jeho koncerty vyzerajú.. ľudí bolo fakt veľa,ale asi väčšina šla s podobným zámerom ako ja. Absolútne s ním nespolupracovali,spievať NAOZAJ NEVIE a celý čas sa ztrápňoval. Proste nechápem,že s tým zarába nejaké peniaze..úbožiak je to.
Neviem kedy sa stal ten prelom ze hudobny producenti naucili ludi pocuvat bezduche pesnicky, ktore maju povacsine jeden otrepany rytmus, ale myslim, ze mu platia za to aby sa na verejnosti spraval jak kar, vyzeral "husto" a sral si do huby, aby o nom mohli vymyslat nove kauzy a zvysovat dopyt, zjavne sa ukazalo ze zla reklama lepsia jak dobra reklama. Ved peniaze sa nezarabaju tym ze je clovek kokot, on musi byt v sukromi normalny
Ako jeden z mala ludi, ktory si uvedomuje, ze ho nedojebali peniaze , ale bol taky odjakziva a vsetko je to len vitazne zakoncenie psychomanipulacie s mladymi ludmi ho po profesionalnej stranke uznavam. Hoci nezdielam jeho idealy.
PS: Nemienim a nemusim nikomu nic vysvetlovat , takze zavinacovat ma je uplne zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2. nepočúvam
3. nie
Ale keby som bol hocičo iné tak ho nechcem.
@maggiesimpson súhlasím s tvojim názorom
ale k veci...na neho mám názor a ten je totožný s väčšinou normálnych ľudí...a pesničky respektíve básničky...no obdivujem ho že sa vie všetky tie texty naučiť....ale v podstate tie vulgarizmy sa neučia ťažko
Chvalit sa peniazmi za to ze recituje nie je bohvie co.
Nemal ani pravo byt porotca superstar kedze on nevie spievat.
Inak súhlasím s @1
PS: Nemienim a nemusim nikomu nic vysvetlovat , takze zavinacovat ma je uplne zbytocne