môj partner je fajn a veľmi ho lúbim,a včera mi povedal,že ked zatvorí dvere od nášho bytu,tak je úplne niekto iny-zlý a zákerný a ubližuje a nič pritom necíti
Rozdvojená osobnosť je lekársky názov choroby, ale v skutočnosti ide o ovladanie inou zlou entitou - posadnutie diablom. Človek má presne také príznaky aké si napísala. Ruky preč od takého človeka.
ako sa dá tak fungovať,doma byť dobrý a inde zlý? povedal,že ma podvádzal z toľkými ženami,že ich nevie ani spočítať,a že momentálne má dve,ale doma je vraj šťastný,ale to že sa s ňou vyspí mu dodáva silu a velmi ho to baví,vraj chce viac a viac,ale ked príde domov,tak je velmi rád,že je doma,a správa sa super
som za neho vydatá 7rokov a máme 2 deti,mal ťažkú havárku,silné krvácanie do mozgu a ja som sa toto všetko dozvedela dnes v noci,bola u mňa záchranka,lebo môj mozog nevie spracovať,to že som celu dobu nič nevedela,poruchy správania som si vysvetlovala liekmi,ktoré bral,a udivujeme,že ani psychiater,ktorého po nehode navštevoval si nič nevšimol
na ňom je chvílami úplne vidieť ako raz hovorí on,potom už ho nespoznávam,už som velmi slabá a vlastne som sa vzdala svojho života,mám pocit,že som v noci zomrela,len ma zaujíma,že ak ho v tom nechám,čo bude s ním ďalej,je vidieť ako ho to trápi a nevie si s tým rady
Skus vyhladať dobrého psychologa, pretože toto je psychicke ochorenie a nie len nejaký jeho výtrt... Určite ti pomože viacej ako amatéri tu na forume Držím ti palce
ďakujem za podporu,len kde zobrať sily,len sedím a plačem a nedokážem ísť medzi ludí,aby som sa nerozplakala aj pred nimi,ja mám silnú tetaniu,neviem,či viete,čo je to za ochorenie,ale myslím si,že vďaka tomu niesom vhodný človek na to,aby som mu pomáhala,sama by som potrebovala pomoc
No ak je to pravda, tak tu pomozu len odbornici a nie my tu na fore...
@lava ty si vazne tak jebnuty alebo to len hras??? Btw ty "krestan" kde je ta tvoja pomoc ludom ked hovoris ze od takych ludi ruky prec? Si seres do papule magor, ak to tvoje peklo existuje tak sa tam vidime
ak si niekto myslí,že som si to vymyslela,tak aj mne to tak pripadá,a velmi by som si to priala a čakám,že sa snáď zobudím,alebo že povie,že si to všetko vymyslel,len aby mi ublížil,mám strach,že ma to zmenilo a že teraz budem zlá aj ja,aby ma to tak nejak chránilo a už mi nikto takto neubližoval,neviem správne fungovať,neviem ako sa mám dobiť a mohla začať fungovať v spoločnosti
Vôbec to nie je výmysel,mala som trojročný vzťah so 65 ročným mužom,a tiež to bola medzi nami neskutočná láska ,a neskôr som pobadala jeho nezvyklé správanie,a priznal sa mi že ani nevie kolko žien mal predo mnou počas jeho manželstva a že som ho zmenila,,Ale s tým sa len chválil,nadalej zostal taký aký bol ,zvrátený ,klamársky
Ahoj práve som hľadala niečo o rozdvojenej osobnosti a vyskočil mi aj toto forum prečítala som si ho a poviem ti že to máš ťažké.. viem asi ako ti je lebo ja som si niečo podobné zažila.. zažívam...aj ked som už dosť nad vecou mám sním 2 roč.chlapca....ten môj sústavne klamal.. niekedy bol super inokedy ma šiel "hodiť z balkona"..zakaždým ked som sa sním rozišla strašne trpel až prehnane.. a nakoniec zas urobil tu istu chybu.. išlo aj o ženy.Veľa som si vytrpela trvalo to 3roky ale veľmi som ho ľúbila. Tým čo som s ním zažila sa mi otvorili oči.. do duchovnej sféry.. ak máš nejaký problém... riešiť sa musí tam.Neuznávam lieky a skúšali sme to aj tak.Všetko čo sa nám v živote deje má svoj význam.. má nás to pretvoriť k lepšiemu.. cez utrpenie.Mňa utrpenie doviedlo k poznaniu že viem byť sama aj ked to bolo ťažké.. ale teraz som tak dokonca šťastnejšia ako vo vzťahu,cítim že rastiem .. Podla toho čo som čítala a čo som si aj všimla veľa ľudí ovplivňujú iné energie,iné bytosti,a stáva sa vraj že ak je človek slabý,chorý,stratí vedomie,alebo je napr.v depresii do jeho vnútra sa môže dostane niekto cudzí.Iný duch ktorý vytlačí aj ked nie úplne toho pravého.Je viac kníh o tom aj článkov..treba si vedieť vybrať.. a ja osobne si vyberám podla toho čo mi sedí a neprotirečí s knihou od Ab-dru-shi-na.Lebo som sama prišla nato že tá kniha je pravda..život mi to ukazuje a je to môj osobný názor.Okrem toho chodím za liečiteľkou aj s ex partnerom... čo je na nezaplatenie. Neviem odkiaľ si..a či sú v tvojom okolí ľudia ktorý liečia na duchovnej úrovni.. ale verím že ked budeš hladať tak nájdeš.. ak by si chcela dám ti kontakt na tú čo k nej chodím.. je z Madarska ale vyskytuje sa aj na slovensku.. eniko sivák ..Neviem ako to dopadne s ex ale už konečne si vážim samu seba a viem že zato ako mu je ja nemôžem a že donekonečna sa to nedá.. a život ten svoj.. kde mám svoju úlohu tomu neobetujem.. a možno aj to mu pomôže... kto vie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@lava ty si vazne tak jebnuty alebo to len hras??? Btw ty "krestan" kde je ta tvoja pomoc ludom ked hovoris ze od takych ludi ruky prec? Si seres do papule magor, ak to tvoje peklo existuje tak sa tam vidime
Možno to aj jemu samému len pomôže keď od neho ľudia dajú ruky preč ...