Rozchod po 3 rokoch a čo dalej? Urobila som dobre zle? poradte prosim
Rozisla som sa s priatelom po 3 rokoch,uz od soboty s nim nechodim,pretoze 2mesiace sme mali taky vztah,ze sme sa spravali ako kamarati, a robili furt to iste,streotyp(boli sme na seba zvyknutí),,,Castejsie som mu nedavala pusu,nechodila k nemu,a on mi si
nemyslim si to,je jasne ze po 3rok.nemozes lubit tak ako na zaciatku,ale niejake prejavy toho ze psolu chodime by mali byt, a ne ze sme kamosi,ze si zavolame bo musime,a nie preto ze na seba myslime,alebo ze sa hadame na cistych somarinach
v tom vztahu som bola velmi stastna ,ale tak poslednee 2-3mesiace,neviem ako keby vsetko opadlo,a asi por oku som uz zistila ze sme uplne odlisni,ale uplne
nehovorim, ze si sa nemala rozist...prilis malo informacii na take cosi.
ale som presvedceny, ze po 3 rokoch sa rozchadzat, ked sa riesia problemy (ktore navyse nie su nejake zavazne (ok, zjavne pre teba boli, ale v porovnani trebars s dakymi ilegalnymi aktivitami, nasilim vo vztahu a pod., je toto nic) 2 mesiace, je priskoro. Proste su rozne obdobia vo vztahu a 2-mesacne "suchoty" nie su az taka tragedia...
stereotypu sa nevyhnes, to, ze ste sa spravali ako kamarati je v pohode...
to, ze on sa spraval tak, ze si moze vsetko dovolit, to je chyba...ale mozno by sa dala riesit..
Pubertslatinocelmny Hej,tvoj nazor beriem ale su tie okolnosti zee uz predtym sme sa raz rozisli,lebo velmi ziarlim a raz bola taka mensia pauza,lebo mi zakazoval veci(chodit na oslavy ked sa pilo a tak),,Chcela som dodat ze on bol moj prvy chlapec uplne prvy,snikym som pred tym nechodila,nevedela som ake to je s inym chodit,takže tak
@lici147258369 Kebyze sa sem nepridem pozriet ze co ti tu obcania "poradia", tak nemam sajnu ze si chela nejaku reakciu
A netusim co k tomu mam povedat, to je vecny kolobeh...
Muzi srackari Vam znesu modre z neba, vy sa zacnete koli tomu nudit.
Neviete co od rozkose tak sa s nim rozidete...
Ja chapem, ze ked sa s nim nudis, vyhasne ten plamen...
Ale co cakas ?
Myslim, ze uz nie je cesty spat... S nim to uz nebude super...
Daj si pauzu a neskor si vyber... Ale naozaj si vyber a dobre si vyber...
Lebo vela z Vas sa naviaze na nejakeho kokota, ako som napriklad ja a to nie je vobec vyhra...
Tiez mam plne zuby liecit vase nepodarene vztahy A ja nestojim o pozornost nejakej zakomplexovanej zenskej, ktora prave prezila rozchod... Hoci ste lahke obete, no "vztah" s vami je vyhodny maximalne na jednu noc...
Aj tak si znova klofnete nejakeho chudaka a snim budete svoje deti vychovavat... Tak naco to vsetko ?
Taku radu ti dam, vykasli sa na vztahy teraz...
A ked dospejes a zistis o com to vsetko je...
Tak sa nechaj zbalit nejakym dobrakom a prezite spolu stastnych 15-30 rokov...
Ale nieco mi hovori, ze si moju radu ani neprecitas...
No, keď si sa s ním už teda rozišla a nevieš či ho ľúbiš, tak sa s ním dokopy nedávaj.
zabúdaj na neho, ži si pre seba. bol to tvoj prvý, ale to neznamená, že aj posledný. veľa chlapov behá po svete, ešte veľa krát sa budeš rozchádzať. To, že si smutná je normálne, ale už si sa rozhodla ho opustiť z nejakých dôvodov a to sa neberie naspäť.
ale tak keď ste na seba zvyknutí je jasné, že ti chýba..a stereotyp trebalo riešiť ešte keď ste boli spolu..keď si sa s ním necítila dobre tak po čase budeš rada že je koniec..
Tak ja som mal jednu babu raz 2,5 roka a posledné mesiace mi zahýbala. Dokonca s chalanom, ktorý mi bol kamarát. Rozchod som zniesol v pohode, lebo ma to s ňou už ani nebavilo a liezla mi postupom času už na nervy a nemal som s ňou poriadne o čom. A tušil som o hentej veci
Ja len tak, ze...chcem vidiet cloveka, ktoremu vztah niekedy nepride po 3 rokoch ako stereotyp Nepaci sa ti? Bud sama,alebo si najdi noveho...alebo ked ti chyba ta zamilovanost, rob to tak, ze s kazdym bud 3 mesiace pokial ti budu jebat hormony v hlave a potom ked to prestane najdi si noveho vela ludi tak existuje
Mas nedostatok skusenosti, nachadzas sa v stereotype a nevies co chces od seba samej nie to este od neho. Vies stereotyp je niekedy super vec...naznacuje niekedy stabilitu a ze je vsetko OK...a vyzdvihuje tie vynimocne chvilky.
Ale skoda hovorit....Chyba ti vzrusenie, adrenalin ? Tak si "uzivaj zivot" a chod sa kurvit...co ti mam na to povedat....
Pozri sa...zabavit sa mas vediet sama..so svojimi kamaratmi. A s partnerom...mas byt aj ty aktivna...povedat co chces a ocakavas...a robit prve kroky aj ty...
To povedal velmi trefne. Ale nejde tak ani o to byt s niekym dobrym a ferovym ako uvedomit si a rozmyslat nad sebou a vytycit si ciel.
Koniec koncou...nikto ta nemoze naplnit stastim,laskou ked to sama v sebe nemas. A mozes hladat aj do sprosta dokonaleho partnera...najlepsieho kamarata, ktoreho budes milovat a on ta moze lubit tiez neviem ako a aj tak nebudes stastna a zacnes pochybovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale som presvedceny, ze po 3 rokoch sa rozchadzat, ked sa riesia problemy (ktore navyse nie su nejake zavazne (ok, zjavne pre teba boli, ale v porovnani trebars s dakymi ilegalnymi aktivitami, nasilim vo vztahu a pod., je toto nic) 2 mesiace, je priskoro. Proste su rozne obdobia vo vztahu a 2-mesacne "suchoty" nie su az taka tragedia...
stereotypu sa nevyhnes, to, ze ste sa spravali ako kamarati je v pohode...
to, ze on sa spraval tak, ze si moze vsetko dovolit, to je chyba...ale mozno by sa dala riesit..
do niektorych for prispievam uplne seriozne
A netusim co k tomu mam povedat, to je vecny kolobeh...
Muzi srackari Vam znesu modre z neba, vy sa zacnete koli tomu nudit.
Neviete co od rozkose tak sa s nim rozidete...
Ja chapem, ze ked sa s nim nudis, vyhasne ten plamen...
Ale co cakas ?
Myslim, ze uz nie je cesty spat... S nim to uz nebude super...
Daj si pauzu a neskor si vyber... Ale naozaj si vyber a dobre si vyber...
Lebo vela z Vas sa naviaze na nejakeho kokota, ako som napriklad ja a to nie je vobec vyhra...
Tiez mam plne zuby liecit vase nepodarene vztahy A ja nestojim o pozornost nejakej zakomplexovanej zenskej, ktora prave prezila rozchod... Hoci ste lahke obete, no "vztah" s vami je vyhodny maximalne na jednu noc...
Aj tak si znova klofnete nejakeho chudaka a snim budete svoje deti vychovavat... Tak naco to vsetko ?
Taku radu ti dam, vykasli sa na vztahy teraz...
A ked dospejes a zistis o com to vsetko je...
Tak sa nechaj zbalit nejakym dobrakom a prezite spolu stastnych 15-30 rokov...
Ale nieco mi hovori, ze si moju radu ani neprecitas...
A vobec ...Na kiu p*cu sa tu vykecavam tolko ?!
Však na to sa pýtal, to je jedno, či si ten fór prispel seriózne, ale kde je?!!!
...Je lepsie, ked si uvedomime, co vidime kazde rano v zrkadle
zabúdaj na neho, ži si pre seba. bol to tvoj prvý, ale to neznamená, že aj posledný. veľa chlapov behá po svete, ešte veľa krát sa budeš rozchádzať. To, že si smutná je normálne, ale už si sa rozhodla ho opustiť z nejakých dôvodov a to sa neberie naspäť.
Nevie co chce. To je uplne ale uplne zrejme. Logicky to z toho vypylva viac nez si dokazu obe pripustit.
@0
Mas nedostatok skusenosti, nachadzas sa v stereotype a nevies co chces od seba samej nie to este od neho. Vies stereotyp je niekedy super vec...naznacuje niekedy stabilitu a ze je vsetko OK...a vyzdvihuje tie vynimocne chvilky.
Ale skoda hovorit....Chyba ti vzrusenie, adrenalin ? Tak si "uzivaj zivot" a chod sa kurvit...co ti mam na to povedat....
Pozri sa...zabavit sa mas vediet sama..so svojimi kamaratmi. A s partnerom...mas byt aj ty aktivna...povedat co chces a ocakavas...a robit prve kroky aj ty...
@Nobile
To povedal velmi trefne. Ale nejde tak ani o to byt s niekym dobrym a ferovym ako uvedomit si a rozmyslat nad sebou a vytycit si ciel.
Koniec koncou...nikto ta nemoze naplnit stastim,laskou ked to sama v sebe nemas. A mozes hladat aj do sprosta dokonaleho partnera...najlepsieho kamarata, ktoreho budes milovat a on ta moze lubit tiez neviem ako a aj tak nebudes stastna a zacnes pochybovat.