ako ecko? vies aky efekt ma extaza? nabudi ta... a vies na co je rohypnol? na upokojenie, je to antidepresivum. to su dva uplne opacne stavy. absolutne si niesu podobne
cavelko,no slecna tak odpoved si uz asi dostala,ale este ti to mozem zopakovat,rohypnol,je alprazolamum- v preklade to je antidepresivum,heh a este v dôstojnejsom preklade to znamena tolko ze ked to spapas,chces sa ti spat,je to na spanie,,ale tento liecik casto pubertiaci uzivaju v kombinacii s alkoholom,mierne mnozstvo,trvdeho,dokonca aj jedno ci dve pivka ti navodia stavy euforie,podobne ako u extazy-ecka,,ale v ziadnom pripade sa to neda rovnat,si s toho puf,ale extaza dodava o trolka viac,okej,papa
Môj priateľ nemôže spávať, už dlhšie, a na spánok užíva hypnogen, ale pred nedávnom ma požiadal, vraj aby som mu skôr zohnala rohypnol, rada by som vedela, prečo? Aky rozdiel je medzi týmito dvoma liekmi, pokiaľ viem, obidva sú na spanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nieje to ako ecko ale zneuziva sa to ako droga.. ma to uvolnujuce ucinky..