Prosim Vas nevie niekto viac o tejto hre?Neviem..ak hej prosim dajte vediet..dneska som len nahodou na to natrafila a vyzera to tak ze sa tam objavi o5 Claire a Leon..
Fúha to vážne?Som ani nemala potuchy že sa niečo chystá.Hry poznám no tak ak sa to dovalí nejako aj k nám som zvedavá čo to bude.A Leon a Claire?Tí boli spolu v re2 nie?No žeby nastala lovestory?
Mno jedna sa o film. Poznas resident evil 4D? To je ten projekt pre tie 3d kina tak nieco na ten styl- CG computer graphics.
Pojde o novy pribeh odohravajuci sa v jesen/zima 2005. Rok po udalostiach v RE4. A hrdo dodavam ze 2 roky po zniceni Umbrelly ako to mozem potvrdit dohranim Umbrella chronicles. Na blu ray diskoch je potvrdene ze ide o pokracovanie s dvojicou Leon/ Claire.
a to pokracovanie myslis tak,ze oni sa uz ako budu poznat len sa stretnu?Ze je to spravene tak ze sa po tych udalostiach zas a o5 stretnu?Neviem presne aky bol vztah medzi nimi v re2..
No neviem som zvedava..Ale viem ze v dvojke spolu boli,v Re CVX sa skontaktovala aj s Leonom a dala mu vediet co je vo veci,ze natrafila na Weskera a tak..Ani srnka netusi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pojde o novy pribeh odohravajuci sa v jesen/zima 2005. Rok po udalostiach v RE4. A hrdo dodavam ze 2 roky po zniceni Umbrelly ako to mozem potvrdit dohranim Umbrella chronicles. Na blu ray diskoch je potvrdene ze ide o pokracovanie s dvojicou Leon/ Claire.