Nazdáár ,, nemáte niekto skúsenosti so štúdiom religionistiky ? Nejaké názory, osobné postrehy ? Zaujalo ma to celkom, ale neviem, či to má vôbec nejaké reálne uplatnenie .. ďakujeeem xD
ahoj...no mňa vždy zaujímala história...mýty a legendy, takže dosť uvažujem o študovaní antropológie, resp. niektorého z jej odvetví...a religionistika ma zaujala asi najviac..
jeden z mojich známich má otca, ktorý sa zaoberá týmto vedným odborom a po diskusii s ním som prišla na to, že s týmto odborom nemám bohvieakú budúcnosť, keď neprídem na prevratný objav, ale zase, keby ma to bavilo a dostávala by som slušný fixný plat, tak prečo nie?
A mimochodom, pracovať by si musela buď v zahraničí, alebo pod SAV v BA, ktorý zastrešuje tento dobor..
No ja tak aj rozmýšľam, že by som určite išla da zahraničia, a nemusela by som možno práve venovať tomuto, neviem .. Študovať by som to chcela v Prahe, možno tam by som mala viac možností .. Keď asi sa budem musieť rozhodnúť medzi tým čo by ma relatívne bavilo, a tým, čím by som sa aj uživila .. sakra .. ale ďakujem za názory .
poznám nejakých ľudí, čo to študujú /v Brne/. osobne si tiež myslím, že je to škola s dosť nulovým uplatnením, ALE tu sa to tuším dá študovať ako dvojodbor s niečím iným, napr. s nejakým jazykom alebo nejakými inými humanitnými vecami v rámci fakúlt sociálnych štúdií a filozofickej. Takže keby si si to dal/a tak, nejaké to použitie ti bude celkom "hroziť", aj ked možno nie priamo s týmto. a štúdium budeš mať zaujímavé, kedže ťa to ako hovoríš baví...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
jeden z mojich známich má otca, ktorý sa zaoberá týmto vedným odborom a po diskusii s ním som prišla na to, že s týmto odborom nemám bohvieakú budúcnosť, keď neprídem na prevratný objav, ale zase, keby ma to bavilo a dostávala by som slušný fixný plat, tak prečo nie?
A mimochodom, pracovať by si musela buď v zahraničí, alebo pod SAV v BA, ktorý zastrešuje tento dobor..