Neviem ci si si birdz pomylil s nejakou komorou lekarov specializovanych na rakovinu ked prosis o vysvetlenie, ale aj tak ti tu nikto s tymto nepomoze lebo nikto nevie ako to v reale vyzera a aj tak je to picovina. Nevim ci mas mamu v opatere a staras sa o nu alebo co ale keby moja mama si najde pod sankou hrcku tak urcite by nesla za mnou ze nech sa spytam na nete haluz jak ludia zmyslaju...
@papapa111 co si myslis kolko tu asi na celom birdzi je onkologov?? vystudovanych, z praxou??? ja silne predpokladam ze 0, pojde na vysetrenia a je to neprijemne ale par dni-tyzdnov bude trvat kym zistia co to je.. sorry ale tu ti fakt nikto nepovie co to je ....
To ako sa tu niektorí vyjadrujú na rakovinu,fuj. A nestrachuj, ja som silná alergička, uzliny mám furt spuchnuté aj pri obyčajnej chrípke sa občas stane
Chlapce napis mi TS prenic zanic nestudujem na LFKE vysetrit ju mozes aj ty a to hmatom ale nic by sa nemalo len tak prehliadat objednaj ju k doktorovy ktory to okamzite zisti pretoze ak je to lymfom tak nasledne vysetrenia biopsia a podobne veci su narocne ak sa to nepodchyti v cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A nie, pod sánkou je veľa lymfatických uzlín. Mohlo dôjsť k zväčšeniu.
(pravdepodobne to bude uzlina, ak to tam bude pridlho tak nech ide k doktorovi, na B nie sú samí onkológovia a nikto ti nedá diagnózu cez internet)